Crestron MPC3-201-B ohjausjärjestelmä

SKU: MPC3-201-B

Crestron MPC3-201-B 3-Series® Median esitysohjain 201, musta. Seinäkiinnitteinen, PoE-virtalähdeinen 3-Series® -ohjausjärjestelmä ja paneeli yhdessä. Siinä on moderni ulkonäkö, jossa on mukautettavat taustavalaistut kapasitiiviset painikkeet. Kiinnittyy 1-modulin Euroopan sähkörasiaan tai pöytäkoteloon. Myös 2-modulin Yhdysvaltain seinäkiinnitysvaihtoehto on saatavilla.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

MPC3-201-B on seinään kiinnitettävä, PoE-virtalähteellä toimiva 3-Series® -ohjausjärjestelmä ja paneeli yhdessä. Sen moderni ulkonäkö ja mukautettavat taustavalaistut kapasitiiviset painikkeet tarjoavat ihanteellisen käyttöliittymän AV
ja muiden toimintojen ohjaamiseen. Se tarjoaa täysin ohjelmoitavan toiminnallisuuden, tukee verkkoon ja pilveen perustuvaa määritystä ja hallintaa sekä integroituu Crestron Fusion® -ohjelmistoon osana täydellistä hallittua yritysratkaisua.

Crestron® MPC3-sarjan ohjaimet ovat täydellisiä luokkahuoneisiin, neuvotteluhuoneisiin, luentosaleihin ja koulutustiloihin – missä tahansa tarvitaan yksinkertainen mutta tehokas ohjain, mutta tilaa on rajoitetusti. Käytä MPC3-201-B: tä videonäytön tai AV-järjestelmän ohjaamiseen, valaistuksen ja ikkunaverhojen säätämiseen tai mihin tahansa muuhun mukautettuun sovellukseen.

MPC3-201-B on suunniteltu upotettavaan asennukseen seinään käyttäen 1-modulin kokoista Euroopan sähkörasiaa. Sitä voidaan myös asentaa puhujapönttöön ilman takarasiaa tai sijoittaa pöydälle valinnaisen pöytätelineen avulla. Retrofit-kiinnitysteline on myös saatavilla, jotta se voidaan asentaa 2-modulin Yhdysvaltain sähkörasiaan, mikä tarjoaa helpon päivitysratkaisun vanhan MPC-M5-sarjan ohjaimen korvaamiseksi.

Mukautettavat Taustavalaistut Kapasitiiviset Painikkeet
MPC3-201-B: ssä on kuusi taustavalaistua kapasitiivista painiketta, jotka voidaan jokainen nimetä käyttäen mukana toimitettuja ikonipiirejä tai mukauttaa nimettäviksi käyttäen laserkaiverruspiirejä (myydään erikseen). Jokainen painike on taustavalaistu sinisellä ollessaan aktiivinen ja valkoinen ollessaan passiivinen, jotta nähdään selvästi, mikä mediavirran tai valaisukohtaus on valittu. Neljä lisäpainiketta sisältää äänenvoimakkuuden, mykistys- ja virtapainikkeet sekä äänenvoimakkuusmittarin. Näppäimen äänimerkin voi kytkeä päälle antamaan äänellisen varmuuden, kun painiketta painetaan.

Kaikki MPC3-201-B: n painikkeet ovat mukautettavissa ohjaamaan mitä tahansa laitetta tai toimintoa. Painikkeiden taustavalo voidaan asettaa himmennetyksi tai sammutettavaksi, kun niitä ei käytetä. Sisäänrakennettu läheisyyden tunnistus herättää painikkeet, kun lähestyt niitä, ja automaattinen kirkkaudensäätö pitää painikkeiden näkyvyyden optimaalisena erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Lisätietoja mukautettujen ikonipiirien tilaamisesta on MPB3/MPC3-BTN3-B ENGRAVED -tuotesivulla.

Ei Tarvetta Räkille
MPC3-201-B kapseloi alan parhaat ohjausteknologiat yhteen kompaktiin seinäasennettavaan laitteeseen. Nopea Ethernet tarjoaa olennaisen liitännän rakennuksen verkkoon ja Crestron AV-kytkimiin, ääni prosessoreihin ja muihin IP-ohjattaviin laitteisiin.

Wall Mount – seinäasennus
MPC3-201-B on suunniteltu asennettavaksi pintaan seinään käyttäen yhtä modulia koko Euroopan sähkörasiaa. Sitä voidaan myös asentaa opetuslavalle tai puhujapönttöön ilman takarasiaa. Käyttämällä valinnaisia retrofit-kiinnityslevyjä (MPC3-101/102/201-RMB myydään erikseen), MPC3-201-B voidaan asentaa 2-modulin Yhdysvaltain sähkörasiaan, mikä helpottaa olemassa olevan MPC-M5 -sarjan ohjaimen vaihtamista. Asennuksen jälkeen painikkeiden merkinnät voidaan vaihtaa milloin tahansa irrottamalla etukansi. Mukana on turvakierre, joka estää luvattoman poiston.

Pöytäasennusvaihtoehto
Valinnaisen pöytätelineen (MPC3/MPB3-TTK-SQR-B myydään erikseen) avulla MPC3-201-B
ä tulee tyylikäs, itsenäinen ohjain, joka sopii täydellisesti pöydälle, työpöydälle tai työtasolle.

Kolmannen osapuolen kiinnitysratkaisu
MPC3-201-B on yhteensopiva Wall-Smart® retrofit-kiinnitystuotteiden kanssa Crestronin kumppanuuden kautta.

Avainominaisuudet
Seinäkiinnitteinen Crestron® 3-Series® -ohjausjärjestelmä ja paneeli
Kiinnittyy tasaisesti seinään tai luentolavaan ja sopii 1-modulin kokoiseen Euroopan sähkörasiaan
Retrofit 2-modulin Yhdysvaltain sähkörasia-adapteri saatavilla
Kuusi painiketta, jotka voi mukauttaa vaihdettavilla ikonipiireillä, sekä virta-, äänenvoimakkuus- ja mykistyspainikkeet ja äänenvoimakkuusmittari
Täysin ohjelmoitava toiminnallisuus
Sisäänrakennettu .AV Framework™ -ohjelmisto
Nopea Ethernet LAN -portti
Lisäksi saatavilla olevat Cresnet®, infiNET EX®, RS-232, IR-, rele- ja Versiport-liitäntävaihtoehdot
iPhone®, iPad® ja Android® -ohjaussovelluksen tuki
XPanel-tietokone- ja web-pohjainen hallinta Smart Graphics® -tekniikalla
Crestron Fusion® -huoneenvalvonta- ja aikataulutustuki
XiO Cloud® -järjestelmän määritys- ja hallintatuki
SNMP-etähallinnan tuki
Sisäänrakennettu BACnet/IP -tuki
Asennusohjelmisto, web-selain tai XiO Cloud -palvelu asennusta varten
Raahaamalla ja pudottamalla, C# ja symbolipohjainen ohjelmointiympäristö
IPv6-yhteensopiva
PoE-verkkovirta