Crestron TS-770R-W AV-kosketusnäyttö

SKU: TS-770R-W

7 tuuman pöytämallinen kosketusnäyttö, valkoinen ja sileä. Tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö. Tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, jossa on verkkoselaus, Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmistoteknologia, mukautettavat kuvakkeet, H.265/H.264-suoratoistovideo ja PoE+ (Power over Ethernet Plus) -verkkovirta. Sisäänrakennetut sovellukset tarjoavat huonevarauksen, konferenssitoiminnot ja kodinohjausmahdollisuudet.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TS‑770 -sarja on tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, joka sopii sekä koti- että yrityskäyttöön. TS‑770
on 7 tuuman (178 mm) kapasitiivinen kosketusnäyttö, jossa on mukautettavissa olevat ohjauspainikkeet ja tuki Smart Graphics® -ohjelmistolle ja HTML5-pohjaisille mukautetuille käyttöliittymäprojekteille. PoE- ja Wi-Fi®-verkkoyhteydet ja moderni pöytämallinen muotoilu mahdollistavat kosketusnäytön sijoittamisen lähes minne tahansa.

Kehittynyt kosketusnäytön ohjaus
TS‑770 tarjoaa tyylikkään ja tehokkaan käyttöliittymän kodin, neuvotteluhuoneen, luokkahuoneen tai komento- ja valvontakeskuksen teknologian hallintaan. Kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, joka on täysin muokattavissa helppokäyttöisillä kapasitiivisilla ohjaimilla, todellisella palautteella ja reaaliaikaisella tilanäytöllä. Sisäänrakennettu lähestymisanturi herättää näytön ilman käyttäjän vuorovaikutusta, ja automaattiset kirkkaudensäätimet takaavat optimaalisen näkyvyyden erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Mukautettavat virtuaaliset painikkeet
TS‑770 tarjoaa universaalin tilapalkin, joka on varustettu virtuaalisilla painikkeilla, joiden avulla pääsee nopeasti käsiksi yleisiin kosketusnäytön toimintoihin. Kosketusnäyttö toimitetaan valmiiksi määritellyillä virtuaalisilla painikkeilla, kuten Virta, Koti, Valot, Ylös, Alas ja Mikrofoni. Jokainen painike voidaan ohjelmoida Crestron-ohjausjärjestelmällä tarjoamaan mukautettuja toimintoja, ja käyttämättömät painikkeet voidaan piilottaa yksitellen. Universaali tilapalkki voidaan laajentaa tai piilottaa yksinkertaisilla pyyhkäisyeleillä kosketusnäytössä.

Dynaamiset käyttöliittymät
TS‑770 tukee mukautettuja käyttöliittymiä, jotka on luotu Crestron HTML5 User Interface- ja Smart Graphics -teknologioilla, mikä antaa käyttöliittymän kehittäjille ja ohjelmoijille suuremman joustavuuden.

Crestron HTML5 User Interface mahdollistaa käyttöliittymän suunnittelijoiden kehittää rikkaita, käyttökelpoisia käyttöliittymiä lisäämällä uudelleenkäytettävyyttä ja tehokkuutta nykyaikaisia web-metodologioita hyödyntäen. Crestron HTML5 User Interface -kehitystyökalut yksinkertaistavat käyttöliittymien luomista standardien verkkoteknologioiden pohjalta.
Smart Graphics mahdollistaa ohjelmoijien integroida sulavia eleohjattuja ohjauksia, animoitua palautetta, rikasta metadataa, sisäänrakennettuja sovelluksia ja widgetejä sekä täysliikkeistä videota käyttöliittymiinsä. Smart Graphics tarjoaa dynaamisia ominaisuuksia, kuten graafisia painikkeita ja liukusäätimiä, listoja ja työkalupalkkeja, vedä ja pudota -objekteja, hallintapaneelin widgetejä, näytönsäästäjiä ja mukautettavia teemoja.

Äänentunnistus
Sisäänrakennetun äänentunnistuksen avulla TS‑770
voidaan antaa puhuttuja komentoja laitteiden nopeaan käynnistämiseen tai sammuttamiseen, tietyn mediasoittimen valintaan ja toistamiseen, kanavan vaihtamiseen, valaistuksen tilan valitsemiseen, ikkunaverhojen laskemiseen, ovien lukitsemiseen, turvallisuusjärjestelmän kytkemiseen tai salasanan syöttämiseen. Sano vain komento, ja Crestron hoitaa loput.

Videon suoratoisto
H.265-, H.264- ja MJPEG-muotojen natiivi tuki mahdollistaa TS‑770
näyttää suoratoistovideota IP-kamerasta, suoratoistokooderista (Crestron DM‑TXRX‑100‑STR tai vastaava) tai DigitalMedia™-kytkimestä. Video toimitetaan kosketusnäytölle Ethernetin kautta, mikä poistaa tarpeen ylimääräisille videokaapeloinneille.

Rava SIP Intercom
Rava SIP Intercom -teknologia mahdollistaa hands-free VoIP-kommunikaation muiden Rava-yhteensopivien kosketusnäyttöjen ja ovipaneelien kanssa. Rava toimii Ethernetin kautta tukien kaksisuuntaista intercomia ja sivutoimintoa ilman erityisiä kaapelointeja. VoIP-puhelinominaisuudet ovat myös mahdollisia integroitumalla SIP-yhteensopivaan IP-puhelinjärjestelmään tai SIP-palvelimeen, mikä mahdollistaa hands-free puhelintoiminnallisuuden pikavalinnan, soittajan tunnistuksen, mukautettujen soittoäänien ja muiden parannusten kera. Sisäänrakennettu kaikumisen poisto takaa täysdupleksisen suorituskyvyn selkeään ja saumattomaan äänikommunikointiin integroitujen mikrofonien ja kaiuttimien avulla.

Sonos-sovellus
Sonos ja Crestron ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen tehokkaan koko talon musiikkikokemuksen. Voit selata kappaleita, artisteja tai soittolistoja mistä tahansa kosketusnäytöstä talossa käyttämällä kaikkia Sonosin tarjoamia palveluita ja toistaa ne välittömästi missä tahansa huoneessa Sonos®-langattomilla kaiuttimilla tai Crestron Sonnex® -monihuonejärjestelmällä. Sonos-sovellus toimii natiivisti TS‑770
ä, mahdollistaen Sonos-laitteiden parannetun hallinnan osana täydellistä Crestron-järjestelmää. Sovellus tarkistaa päivitykset yöllä, joten se on aina ajan tasalla, ja tuki Sonos S2 -sovellukselle on tarjolla.

Crestron huonevaraus-sovellus
Osana täydellistä yrityksen huonevarausten ratkaisua TS‑770 voidaan asentaa huoneenvarauspaneeliksi Crestron huonevaraus-sovelluksen kautta. Crestron-huonevarauspaneeli voidaan asentaa kokoushuoneen sisäänkäynnin kohdalle näyttämään huoneen saatavuuden ja päivän aikataulun. Haluttaessa huone voidaan varata paikan päällä ad hoc -kokousta varten. CEN‑ODT‑C‑POE-läsnäoloanturi voidaan myös yhdistää kosketusnäyttöön, mikä mahdollistaa tilatilan raportoinnin välittömästi varaus-sovellukseen no-show-tilanteita ja varaamattomia tilankäyttöjä varten.

Käyttämällä Crestron-huonevaraus-sovellusta TS‑770 integroituu suoraan Crestron Fusion® -ohjelmistoon, Microsoft Exchange Server® -ohjelmistoon (Outlook®- ja Office 365® -käyttäjille), Google Calendar™ -sovellukseen (mukaan lukien G Suite™ -ohjelmisto), CollegeNET® 25Live® -varausohjelmistoon tai Ad Astra™ -ohjelmistoon. IBM® Notes® -ohjelmistoa tuetaan myös Crestron Fusion -on-premises-palvelimen kautta.

Kolmannen osapuolen varaus-sovellukset
TS‑770 tukee myös useita kolmannen osapuolen varaus-sovelluksia. Uudet palveluntarjoajat tulevat saataville laiteohjelmistopäivitysten kautta. Valitsitpa minkä tahansa palveluntarjoajan, asennus on yhtä yksinkertaista kuin kosketusnäytön yhdistäminen verkkoon ja sovelluksen valitseminen verkkopohjaisesta asetusvalikosta tai sisäänrakennetuista asetusnäytöistä. Valittu sovellus ladataan pilvestä ja asennetaan kosketusnäyttöön ilman ohjelmointia tai ohjausjärjestelmää.

Zoom Rooms -sovellus
Zoom Rooms™ -konferenssiohjaussovellus mahdollistaa TS‑770
käyttämisen kosketusnäytön ohjauspaneelina Zoom Rooms -ohjelmistopohjaiselle konferenssi- ja yhteistyöratkaisulle. TS‑770 tarjoaa paremman vaihtoehdon kuluttajatabletille, tarjoten luotettavamman ja turvallisemman alustan. TS‑770 voidaan konfiguroida käyttämään Zoom Rooms -sovellusta yksinomaan tai mahdollistamaan.

Crestron Home OS -ohjaus
TS‑770:ä voidaan käyttää Crestron Home® OS -kokotaloratkaisun hallintaan. Valitse kosketusnäytöltä Crestron Home -sovellus ohjataksesi valaistusta, kaihtimia, ilmastointia, mediaa, turvallisuutta ja kameroita, mukaan lukien kyky luoda ja palauttaa tilannekohtaisia tunnelmia koko kotiin. TS‑770 voidaan asentaa jokaiseen huoneeseen, jotta pääset helposti käsiksi erilaisiin Crestron Home -toimintoihin sekä huoneessa että koko talossa.

Bluetooth-majakkateknologia
Sisäänrakennettu Bluetooth®-läheisyystunnistin parantaa Crestron-järjestelmän älykkyyttä ja henkilökohtaisuutta mahdollistamalla älypuhelimen tai tabletin tunnistaa aina, missä huoneessa se on. Se toimii Crestron Go -sovelluksen ja Crestron App -sovelluksen kanssa määrittäen, milloin mobiililaite on samassa huoneessa tai lähellä majakkaa, ja antaa mobiilisovellukselle signaalin näyttää automaattisesti oikeat ohjaimet ja tiedot huonetta varten.

Web-selailu
Sisäänrakennetun verkkoselaimen avulla TS‑770 tarjoaa pääsyn online-ohjelmaoppaisiin ja muihin verkkopohjaisiin palveluihin, ja sitä voidaan käyttää DVR-laitteiden ja muiden laitteiden ohjaamiseen ilman, että tarvitsee ottaa erillistä tablettia tai älypuhelinta käyttöön.

Langallinen ja langaton yhteys
Ethernet LAN -yhteys on kaikki, mitä tarvitaan TS‑770
liittämiseksi, yhdistäen kaikki ohjaus-, video-, intercom- ja virtasignaalit yhteen johtoon.

Jos Ethernet-yhteyttä ei ole saatavilla, kosketusnäyttö voidaan myös liittää verkkoon Wi-Fi-yhteyden kautta paikallisen langattoman tukiaseman (WAP) kautta.

Power over Ethernet
PoE-teknologian avulla TS‑770 saa käyttövirtansa suoraan verkkokaapelin kautta. PoE (Power over Ethernet) poistaa tarpeen paikalliselle virtalähteelle tai erillisille virtajohdoille. Crestronin PoE-kytkimet (CEN‑SW‑POE‑5 tai CEN‑SWPOE‑163) tarjoavat kokonaisvaltaisen verkkoratkaisun sisäänrakennetulla PoE
useille kosketusnäytöille. PoE Injector (PWE‑4803RU3) on myös saatavilla tukemaan yksittäistä kosketusnäyttöä.

Huom: Katso lisätietoja kohdasta ”Virta”-määrittelyt.

Nopea USB-portti
TS‑770 kosketusnäytössä on nopea USB 2.0 -portti, johon voidaan liittää tuettuja Crestron-lisävarusteita.

Yritystason turvallisuus
Crestronin kosketusnäytöt käyttävät yritystason verkkoteknologiaa, jossa on vahvat turvaominaisuudet, kuten 802.1X-todennus, TLS-salaus, HTTPS-yhteydet ja Active Directory® -palvelun integrointi. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä suojataksesi verkkoasi palvelukatkoksilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä sekä varmistaaksesi, että organisaatiosi verkkopolitiikat täyttyvät. Pilvipohjainen provisiointi ja hallinta virtaviivaistavat jokaisen verkon kosketusnäytön konfigurointi-, valvonta- ja päivitysprosessia. Lisätuki SNMP
mahdollistaa IT-järjestelmänvalvojasi valvoa kosketusnäyttöä.

XiO Cloud -palvelu
TS‑770 on yhteensopiva XiO Cloud® -palvelun kanssa, joka on IoT-pohjainen alusta Crestron-laitteiden etäasennukseen, -valvontaan ja -hallintaan koko yrityksessä tai asiakaskunnassa. Se on rakennettu Microsoft® Azure® -ohjelmistoalustalle ja hyödyntää Microsoftin johtavaa Azure IoT Hub -teknologiaa, mahdollistaen asentajille ja IT-johtajille tuhansien laitteiden hallinnan samalla ajalla, joka aiemmin kului yhden laitteen hallintaan. Toisin kuin muut virtuaalikonepohjaiset pilviratkaisut, Azure-palvelut tarjoavat rajattoman skaalautuvuuden yrityksen kasvavien tarpeiden mukaisesti. Lisätietoja saat osoitteesta www.crestron.com/xiocloud.

Crestron ONE -sovelluksen tuki
TS‑770 on yhteensopiva Crestron ONE™ -mobiilihuoneohjaussovelluksen kanssa. Crestron ONE -sovellus luo vertaisverkon Bluetooth-yhteyden kautta mobiililaitteen ja TS‑770
välille huoneessa, mahdollistaen mobiilioptimoitujen huoneohjausten siirron laitteeseen kosketusnäytöltä. Ohjelmoijat voivat määrittää, mitkä ohjaimet näkyvät mobiilisovelluksessa, yhdistämällä liittymät Smart Graphics -projekteista mobiiliprojektiin. SW‑MOBILITY-lisenssi vaaditaan mobiilihuoneohjaustoiminnon aktivoimiseksi.

Vaihtoehtoiset asennusvarusteet
TS-770/1070-SMK mahdollistaa kosketusnäytön pysyvän asennuksen pöytätasolle ja sallii jopa 330 asteen kääntösuunnan.

Keskeiset ominaisuudet TS-770 kosketusnäyttöön

Seuraavan sukupolven Crestron® pöytämallinen kosketusnäyttö
7 tuuman (178 mm) laajakuva aktiivimatriisivärinäyttö ja 1280 x 800 WXGA -näytön tarkkuus
Kapasitiivinen kosketusnäyttö
Mukautettavissa olevat virtuaaliset ohjauspainikkeet
Tukee Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmiston mukautettuja käyttäjäprojekteja
Sisäänrakennettu Rava® SIP-intercom
Sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofoni
H.265-, H.264- tai MJPEG-suoratoistovideon näyttö
Natiivisovellukset Crestron Home® OS
, Sonos®-kotimusiikin ohjaukselle, Zoom Rooms™ -konferenssiohjaukselle ja erilaisille huonevarauspalveluille
Sisäänrakennettu Bluetooth®-majakkayhteys
Sisäänrakennettu verkkoselain
Yhden johdon Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virtalähteellä
Wi‑Fi®-verkkoyhteys
USB 2.0 -portti huoneen saatavuuslisävarusteille
Yritystason turvallisuus ja todennus
Verkkopohjainen, pilvipohjainen tai laitepohjainen konfigurointi