Maailma ja tekniikka muuttuvat, mutta

AV-Lanin palvelunlaatu on pysyvää!

Työmaailma ja ennen kaikkea viestintä digitalisoituu kasvavalla nopeudella. Tarve parempiin tiedonkulun AV-ratkaisuihin nousee usein yrityksen sisältä, mutta kuten viime vuodet ovat osoittaneet, myös ulkoa tulevien muutosten paineesta.

Kun organisaatiossasi havahdutaan tuomaan kommunikaatioratkaisut tämän päivän tasolle, voivat haasteet olla hyvinkin monenlaisia. Tähän kaikkeen löytyy onneksi yksinkertainen ratkaisu. Saavuttuasi verkkokauppaamme, olet jo askelen lähempänä huolettomuutta.

AV-Lan

Paremman tiedonkulun edelläkävijä

Verkkokauppamme on käytössäsi aina ja asiantuntevan asiakaspalvelun karaisema tiimimme auttaa Sinua kaikissa teknisissä AV puolen tarpeissasi. Tässä joitakin eniten etsittyjä ääni- ja kuvapuolen ratkaisuja, unohtamatta palvelupuoltamme, josta lisätietoa saat joko verkkosivultamme tai ottamalla suoraan yhteyttä.

Äänijärjestelmät

Tarjoamme laajan valikoiman ääniratkaisuja, aina korkealaatuisista kaiutinjärjestelmistä kokonaisratkaisuihin. Olipa kyse sitten kokoushuoneesta, konserttisalista tai opetustilasta, meillä on oikea äänijärjestelmä tarpeisiisi.

iDiD viestintäjärjestelmät

Toteutamme tarpeenne mukaiset iDiD järjestelmät infonäyttöjen vaivattomaan sisällönhallintaan – olipa kyseessä organisaationne yhteinen viestintäjärjestelmä, tai asiakasrajapintaan tarkoitettu nykyaikainen informaatiokanava.

Näytöt ja Projektorit

Valikoimamme sisältää viimeisintä tekniikkaa olevat näyttöratkaisut ja projektorit kaikenkokoisille tiloille. Ammattitason UHD-näytöt, kosketusnäytöt ja 4K-projektorit tuovat tarvitsemasi visuaalisen laadun uudelle tasolle.

Videopalaveri- ja konferenssiratkaisut

Paranna etäkokoustesi laatua ja tehokkuutta videokonferenssijärjestelmillämme. Voit yhdistää kollegat ja asiakkaat ympäri maailmaa saumattomasti paremmin toimiviin videopalavereihin.

Opiskeluympäristöt

Tarjoamme innovatiiviset ja modernit ratkaisut oppilaitoksille, joilla on tarve tuoda opetustekniikat tähän päivään.

Ylläpito, huolto ja suunnittelu

Asiakkaidemme mielenrauha on meille tärkeää. Siksi tarjoammekin laitteiden lisäksi suunniteluapua, jatkuvaa teknistä tukea, huoltopalveluita ja koulutusta käyttöönoton helpottamiseksi. Mitä Sinä tarvitset?

e-AV ja AV-Lan – terävämpää tekniikkaa, sujuvampaa palvelua

Etsitkö kustannustehokkaita ja ammattitaitoisia audiovisuaalisia ratkaisuja? Me AV-Lanilla olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parhaat tuotteet ja palvelut tarpeisiisi, aina kilpailukykyisin hinnoin. e-AV:n avulla tahdomme olla alan monipuolisin ammattilaistaho, jonka puoleen voit aina huoletta kääntyä.

Ota verkkokauppamme käyttöön jo tänään, tai ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua päivittämään organisaatiosi tiedonkulku huomisen tasolle.

Tervetuloa AV-Lan Finlandin maailmaan, missä kuva ja ääni toimivat kuten pitääkin.