Crestron RMC4 ohjausjärjestelmä

SKU: RMC4

Crestron RMC4 4-Series™-ohjausjärjestelmä. Tarjoaa kompaktin 4-Series™-ohjausjärjestelmän, jossa on Crestron IFE -mikrokokoinen muotoilu. Kätevästi käyttövoimansa saa PoE (Power over Ethernet) ja se sopii lähes mihin tahansa erilaisiin erikoissovelluksiin.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® RMC4

4-Series™ Ohjausjärjestelmä

Crestron® RMC4 tarjoaa turvallisen, korkean suorituskyvyn ja kustannustehokkaan ohjausprosessorin ja rajapinnan yhden näytön laitteiden, pienen AV-järjestelmän, valaistuksen ja sävyjen, ilmastoinnin, turvallisuuden, energianhallinnan ja monien muiden erikoissovellusten ohjaamiseen ja valvontaan. Pieni muotoilu mahdollistaa RMC4
sijoittamisen melkein mihin tahansa, ja siihen voi kiinnittää tasaiselle pinnalle tai DIN-kiskoille mukana toimitetun kiinnitystelineen avulla. RMC4 voidaan helposti sijoittaa videonäytön taakse tai projektoria yläpuolelle ja siinä on tarpeeksi ohjausportteja näyttölaitteen ja näytön tai nostimen ohjaamiseen.

4-Series™ Ohjausmoottori
4-Series™ ohjausjärjestelmissä on päivitetty moniydinprosessori, mikä takaa merkittävän nopeus- ja suorituskyvyn lisäyksen verrattuna kaikkiin Crestron 3-Series® ohjainprosessoreihin. Parannettu suorituskyky mahdollistaa 4-Series™ ohjausjärjestelmien käytön kehittyneiden automaattisten järjestelmien kasvaviin vaatimuksiin. Crestron 4-Series™ tarjoaa dynaamisen ja turvallisen ohjausjärjestelmäalustan, joka kykenee hallitsemaan huoneellisen erilaisia teknologioita.

Modulaarinen Ohjelmointiarkkitehtuuri
RMC4 on suunniteltu ajamaan yhtä ohjelmaa suoraan pakkauksesta. Valinnainen modulaarinen ohjelmointiarkkitehtuuri (MPA) mahdollistaa RMC4
ajamisen jopa kymmentä ohjelmaa samanaikaisesti. Ohjelmoijat voivat kehittää ja ajaa riippumattomia, laitespesifisiä ohjelmia, mikä mahdollistaa jokaisen ohjelman optimoinnin tiettyä toimintoa varten ja mahdollistaa muutosten tekemisen yhteen ohjelmaan vaikuttamatta koko järjestelmään.

Portit
RMC4
on täysi valikoima integroituja ohjausportteja, jotka mahdollistavat sen integroinnin laajan valikoiman audio-, video-, valaistus-, moottoroidut sävyt, termostaatit, ovi-lukot, anturit, turvajärjestelmät ja muut laitteet.

Ethernet tarjoaa liittymän rakennuksen verkkoon ja Crestron AV-kytkimien, ääniprosessorien, tehonsäätimien ja muiden IP-ohjattavien laitteiden hallintaan.
Cresnet® verkkoyhteys tarjoaa tuen Crestronin valaistuksen himmentimille, moottoroituille sävyille, antureille, termostaateille, näppäimistöille ja muille laitteille.
Onboard RS-232, IR, rele- ja digitaaliportit mahdollistavat suoran integroinnin kaikenlaisten kolmansien osapuolien laitteiden kanssa.

Crestron Fusion Huoneiden Valvonta ja Aikataulutus
Crestron Fusion tarjoaa integroidun alustan älykkäiden rakennusten luomiseen, jotka säästävät energiaa ja parantavat työntekijöiden tuottavuutta. Osana täydellistä hallittua verkkoa yritysyrityksessä, korkeakoulukampuksella, kokouskeskuksessa tai missä tahansa muussa tilassa, RMC4 toimii Crestron Fusionin kanssa mahdollistaen huoneiden ja teknologian etäaikataulutuksen, valvonnan ja hallinnan keskitetystä tukikeskuksesta tai mobiilisovelluksesta. Se myös mahdollistaa organisaatioiden energiankulutuksen vähentämisen seuraamalla reaaliaikaista käyttöä ja automatisoimalla AV, valaistuksen, sävyjen ja HVAC ohjaamista.

XiO Cloud Sovitus ja Hallinta

4-Series™ ohjausjärjestelmät hyödyntävät XiO Cloud -palvelujen voimaa ja joustavuutta, mahdollistaen käyttäjien etäsovituksen, valvonnan ja hallinnan tuetuista Crestronin ja kolmansien osapuolten laitteista koko yritysverkossa. XiO Cloudia voidaan käyttää ohjausjärjestelmän määritykseen ja ohjelmien lataamiseen ennen sen vastaanottamista, mikä tekee ohjausjärjestelmästä täysin toimivan heti kun se on liitetty verkkoon. XiO Cloud on rakennettu Microsoft® Azuren® ohjelmistopohjalle ja se hyödyntää Microsoftin johtavaa Azure IoT Hub -tekniikkaa. XiO Cloud mahdollistaa asentajien ja IT-hallinnoijien tuhansien laitteiden käyttöönoton ja hallinnan samassa ajassa kuin aiemmin vain yhden laitteen hallinnointiin kului. Toisin kuin muut virtuaalikonepohjaiset pilvipalveluratkaisut, Azuren palvelut tarjoavat rajattoman skaalautuvuuden vastatakseen yrityksen jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.crestron.com/xiocloud.

Paranneltu Enterprise-tason Turvallisuus

RMC4 on yritysluokan ohjausprosessori, jota voidaan käyttää sadoissa tiloissa ja jonka asennus on helppoa käyttäen verkkoselainta, Crestron Toolbox™ -ohjelmistoa tai Crestron XiO Cloudia. Se käyttää standardeja verkkoturvaprotokollia, kuten 802.1X-verkon pääsynhallintaa, Active Directory® -palvelun todennusta, SSH, TLS:ää ja HTTPS:ää varmistaakseen luotettavuuden ja noudattaakseen organisaation IT-politiikkoja.

RMC4 on konfiguroitu vastaamaan Crestronin parannettuja turvallisuusstandardeja suoraan laatikosta. RMC4 toimitetaan käyttövalmiina todennus käytössä, ja vaatii ylläpitäjätilin luomisen ennen laitekonfiguraation ja ohjausliittymien käyttöoikeuksien myöntämistä.

SNMP V3 -tuki

Sisäänrakennettu SNMP V3 -tuki mahdollistaa integroinnin kolmannen osapuolen IT-hallinnointiohjelmistoihin, mikä mahdollistaa verkonhallinnan ja Crestron-järjestelmien hallinnan IT-ystävällisessä muodossa.

BACnet-tuki

BACnet-viestintäprotokollan luonnollinen tuki mahdollistaa suoran liitännän kolmannen osapuolen rakennuksen hallintajärjestelmiin Ethernetin yli, mikä yksinkertaistaa integrointia HVAC, turvallisuuden ja muiden järjestelmien kanssa. BACnetin avulla jokainen järjestelmä toimii itsenäisesti mutta kommunikoi yhdessä samalla alustalla.

Apple HomeKit-integraatio

RMC4 tukee integraatiota Apple® HomeKit® -teknologian järjestelmään. Kun RMC4 on pariksi liitetty HomeKit-järjestelmään SIMPL-ohjelmoinnin avulla, Crestron TSR-310 -ohjainta voidaan käyttää tuettujen Applen laitteiden ohjaamiseen. Pariliitoksen QR-koodi on kiinnitetty RMC4:ään, mikä tekee ohjausjärjestelmän liittämisestä suoraan Apple Home -sovellukseen helppoa.

PoE-verkkovirta

PoE-tekniikkaa käyttämällä RMC4 saa käyttövoimansa suoraan LAN-kaapelista, mikä poistaa tarpeen paikalliselle virtalähteelle tai omistetulle virtajohtoasennukselle. PoE-injektori (PWE-4803RU) yhdistetään yksinkertaisesti LAN-kaapelin kanssa sopivaan sijaintiin. Crestron PoE-kytkimiä (CEN-SW-POE-5 tai CEN-SWPOE-16) voidaan myös käyttää tarjoamaan kokonaisvaltainen verkkoratkaisu sisäänrakennetulla PoE. Kaikki PoE-injektorit ja kytkimet myydään erikseen.

Asentajaystävällinen Kotelo

RMC4 on Crestron IFE -muodon tekijän kotelo, joka on pienikokoinen ja sopii lähes minne tahansa ja mahdollistaa monenlaisia asennusvaihtoehtoja. Sen muoto mahdollistaa useiden RMC4
ja muiden IFE-yhteensopivien laitteiden pinoutumisen yhteen. Mukana toimitetulla kiinnitystelineellä se voidaan kiinnittää tasaiselle pinnalle tai napsauttaa tavallisen DIN-kiskoon. Räkkiasennus- ja tolppa-asennussarjat ovat myös saatavilla (myydään erikseen).

Avainominaisuudet

Kompakti 4-Series™ ohjausjärjestelmä, jossa on 1 GB SDRAM-muistia ja 8 GB flash-muistia
Sisäänrakennettu 4-Series moniydinprosessori
Tuki iPhone®, iPad® ja Android™ laitteille tarkoitetuille ohjaussovelluksille
XPanel-tietokone- ja web-pohjainen ohjaus
Modulaarinen ohjelmistoarkkitehtuuri (valinnainen)
Sisäänrakennetut IR-/sarjaportit, COM-portit, digitaalinen tulopää, rele, Cresnet® -verkko ja Ethernet-ohjausportit
USB OTG (On-the-Go) -portti
Crestron Fusion® -ohjelmisto huoneiden valvontaan ja aikataulutukseen
XiO Cloud® -palvelun määritys ja hallinta
Yritystason verkkoturva ja tunnistus
SNMP V3 -kauko-IT-hallintatuki
Sisäänrakennettu BACnet-verkko-/IP-tuen
Asennuksen määrittely ohjelmiston, verkkoselaimen tai pilven kautta
IPv6-yhteensopiva
Integroituu Apple® HomeKit® -teknologiaan
PoE (Power over Ethernet) -verkkovirta
Kompakti, pinottava IFE mikromuotoisuus
Pinta- tai DIN-kiskoasennettavissa
Saatavana räkkiasennus- ja tolppa-asennusvaihtoehdot