Crestron TS-1070R-W AV-kosketusnäyttö

SKU: TS-1070R-W

Crestron TS-1070R-W 10,1 tuuman pöytämallinen kosketusnäyttö, Crestron Home® OS -versio, musta. Tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, jossa on Crestron Home® OS -sovellus. Tukee H.265/H.264-suoratoistovideota, Rava® SIP-intercomia, Wi-Fi-verkkoa ja PoE+ (Power over Ethernet Plus) -verkkovirtaa.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TS-1070R -sarja on tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, joka on suunniteltu erityisesti Crestron Home® OS -sovellukselle. TS-1070R
ä on 10,1 tuuman (257 mm) kapasitiivinen kosketusnäyttö. PoE- ja Wi-Fi®-verkkoyhteydet sekä moderni pöytämallinen muotoilu mahdollistavat kosketusnäytön käytön lähes missä tahansa.

Kehittynyt kosketusnäytön hallinta
TS-1070R tarjoaa tyylikkään ja tehokkaan käyttöliittymän kodin teknologian hallintaan Crestron Home -sovelluksen avulla. Kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, joka on täysin muokattavissa helppokäyttöisillä kapasitiivisilla ohjaimilla, todellisella palautteella ja reaaliaikaisella tilanäytöllä. Sisäänrakennettu lähestymisanturi herättää näytön ilman käyttäjän toimenpiteitä, ja automaattinen kirkkaudensäätö varmistaa optimaalisen näkyvyyden erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Suoratoistovideo
TS-1070R tukee natiivisti H.265-, H.264- ja MJPEG-formaatteja, mikä mahdollistaa suoratoistovideon näyttämisen IP-kamerasta, suoratoistokooderista (esim. Crestron DM‑TXRX‑100‑STR) tai DigitalMedia™-kytkimestä. Video toimitetaan kosketusnäytölle Ethernetin kautta, joten erillisiä videokaapeleita ei tarvita.

Rava SIP -intercom
Rava SIP -intercom-teknologia mahdollistaa handsfree-VoIP-viestinnän muiden Rava-yhteensopivien kosketusnäyttöjen ja oviasemien kanssa. Rava toimii Ethernetin kautta, tukien kaksisuuntaista intercom- ja kuulutusviestintää ilman erityisiä kaapelointeja. VoIP-puhelintoiminto on myös mahdollinen SIP-yhteensopivan IP-puhelinjärjestelmän tai SIP-palvelimen integroinnin kautta, mahdollistaen handsfree-puhelutoiminnot, kuten pikavalinnan, soittajan tunnistuksen, mukautetut soittoäänet ja muut parannukset. Sisäänrakennettu kaikuminen peruutus tarjoaa selkeän ja saumattoman ääniviestinnän integroidulla mikrofonilla ja kaiuttimilla.

Sonos-sovellus
Sonos ja Crestron ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen tehokkaan koko talon musiikkielämyksen. Mistä tahansa talon kosketusnäytöstä voit selata kappaleita, artisteja tai soittolistoja kaikkien Sonos-palvelujen avulla ja toistaa ne välittömästi missä tahansa huoneessa käyttäen Sonos®-langattomia kaiuttimia tai Crestron Sonnex® -monihuoneaudiosysteemiä. Sonos-sovellus toimii natiivisti TS-1070R
ä, mahdollistaen Sonos-tuotteiden laajemman hallinnan osana täydellistä Crestron-järjestelmää. Sovellus tarkistaa päivitykset joka yö, joten se on aina ajan tasalla, ja tuki Sonos S2 -sovellukselle on tarjolla.

Crestron Home OS -ohjaus
TS-1070R:ää voidaan käyttää Crestron Home® OS -kokotaloratkaisun hallintaan. Valitse kosketusnäytöltä Crestron Home -sovellus ohjataksesi valaistusta, kaihtimia, ilmastointia, mediaa, turvallisuutta ja kameroita, mukaan lukien kyky luoda ja palauttaa tilannekohtaisia tunnelmia koko kotiin. TS-1070R voidaan asentaa jokaiseen huoneeseen, jotta pääset helposti käsiksi erilaisiin Crestron Home -toimintoihin sekä huoneessa että koko talossa.

Langallinen ja Wi-Fi-yhteys
Ethernet LAN -yhteys on kaikki, mitä tarvitaan TS-1070R
liittämiseksi, yhdistäen kaikki ohjaus-, video-, intercom- ja virtasignaalit yhteen johtoon. Jos Ethernet-yhteyttä ei ole saatavilla, kosketusnäyttö voidaan myös liittää verkkoon Wi-Fi-yhteyden kautta paikallisen langattoman tukiaseman (WAP) kautta.

Power over Ethernet
PoE-teknologian avulla TS-1070R saa käyttövirtansa suoraan verkkokaapelin kautta. PoE (Power over Ethernet) poistaa tarpeen paikalliselle virtalähteelle tai erillisille virtajohdoille. Crestronin PoE-kytkimet (CEN‑SW‑POE‑5 tai CEN‑SWPOE‑163) tarjoavat kokonaisvaltaisen verkkoratkaisun sisäänrakennetulla PoE
useille kosketusnäytöille. PoE Injector (PWE‑4803RU3) on myös saatavilla tukemaan yksittäistä kosketusnäyttöä.

Yritystason turvallisuus
Crestronin kosketusnäytöt käyttävät yritystason verkkoteknologiaa, jossa on vahvat turvaominaisuudet, kuten 802.1X-todennus, TLS-salaus, HTTPS-yhteydet ja Active Directory® -palvelun integrointi.

Vaihtoehtoiset asennusvarusteet
TS-770/1070-SMK mahdollistaa kosketusnäytön pysyvän asennuksen pöytätasolle ja sallii jopa 330 asteen kääntösuunnan.

Keskeiset ominaisuudet

Seuraavan sukupolven Crestron® pöytämallinen kosketusnäyttö, jossa on natiivisovellus Crestron Home® OS
10,1 tuuman (257 mm) laajakuva aktiivimatriisivärinäyttö ja 1920 x 1200 WUXGA -näytön tarkkuus
Kapasitiivinen kosketusnäyttö
Sisäänrakennettu Rava® SIP-intercom
Sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofoni
H.265-, H.264- tai MJPEG-suoratoistovideon näyttö
Yhden johdon Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virtalähteellä
Wi-Fi®-verkkoyhteys
USB 2.0 -portti
Yritystason turvallisuus ja todennus
Verkkopohjainen tai laitepohjainen konfigurointi