Crestron CP4N ohjausjärjestelmä

SKU: CP4N

Crestron CP4N 4-Series™-ohjausjärjestelmä. CP4N on räkkiasennettava ohjausjärjestelmä, jossa on tehokas 4-Series™-ohjainmoottori ja lukuisia integroiduja ohjausportteja. Siinä on eristetty ohjauksen aliverkko, joka tarjoaa gigabitin Ethernet LAN -verkon, joka on omistettu Crestron-laitteille.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron CP4N 4-Series™ -ohjausjärjestelmä

CP4N on räkkiasennettava ohjausjärjestelmä, jossa on tehokas 4-Series™-ohjainmoottori ja lukuisia integroiduja ohjausportteja. Siinä on eristetty ohjauksen aliverkko, joka tarjoaa gigabitin Ethernet LAN -verkon, joka on omistettu Crestron-laitteille.

4-Series-ohjainmoottori
4-Series-ohjausjärjestelmät on varustettu päivitetyllä moniytimisellä suorittimella, joka tarjoaa merkittävän nopeuden ja suorituskyvyn parannuksen verrattuna Crestron 3-Series® -ohjainprosessorit. Parannettu suorituskyky mahdollistaa 4-Series-ohjausjärjestelmien käsitellä kehittyneiden automaatiojärjestelmien kasvavia vaatimuksia. Crestron 4-Series tarjoaa dynaamisen ja turvallisen ohjausalustan, joka pystyy hallitsemaan huoneen täynnä erilaisia teknologioita.

Eristetty ohjauksen aliverkko
CP4N sisältää eristetyn ohjauksen aliverkon, joka tarjoaa gigabitin Ethernet LAN -verkon, joka on omistettu Crestron-laitteille. Tämä erillinen verkko parantaa turvallisuutta ja luotettavuutta vähentämällä liikenteen ja häiriöiden riskiä yleisessä verkossa.

Luotettava verkko- ja IP-ohjaus
Luotettava verkko- ja IP-ohjaus mahdollistavat saumattoman integroinnin muiden järjestelmien ja laitteiden kanssa. Lisää ohjausmahdollisuuksia voidaan saavuttaa käyttämällä Crestron-kosketusnäyttöjä, langattomia kaukosäätimiä ja mobiililaitteiden sovelluksia sekä etähallintaa Crestron Fusion® -ohjelmiston ja XiO Cloud® -palvelun kautta.

Modulaarinen ohjelmointiarkkitehtuuri
CP4N tarjoaa modulaarisen ohjelmointiarkkitehtuurin, joka mahdollistaa jopa kymmenen ohjelman ajamisen samanaikaisesti. Ohjelmoijat voivat kehittää ja ajaa itsenäisiä, laitekohtaisia ohjelmia, jolloin jokainen ohjelma voidaan optimoida tiettyä toimintoa varten ja muutoksia voidaan tehdä yhteen ohjelmaan vaikuttamatta koko järjestelmään.

Sisäänrakennetut ohjausportit
CP4N voidaan integroida monenlaisten ääni-, video-, valaistus-, moottoroitujen verhojen, termostaattien, ovilukkojen, antureiden, turvajärjestelmien ja muiden laitteiden kanssa laajan valikoiman sisäänrakennettujen ohjausporttien avulla.

Gigabit Ethernet tarjoaa liitännän rakennuksen verkkoon ja ohjaa Crestron AV-kytkimiä, ääniprosessoreita, virtakontrollereita ja muita IP-ohjattavia laitteita.
Cresnet®-verkkoyhteys tukee Crestron-valaistuksen himmentimiä, moottoroituja verhoja, antureita, termostaatteja, painikkeita ja muita laitteita.
Sisäänrakennetut RS-232-, IR/sarjaportti-, rele- ja Versiport I/O -ohjausportit mahdollistavat suoran integraation kaikenlaisten kolmansien osapuolten laitteiden kanssa.
Laajennettua liitettävyyttä voidaan lisätä CP4N:ään Crestron-ohjausportin laajennusmoduuleilla, Ethernetistä Cresnet-siltoihin, langallisiin Ethernet I/O -moduuleihin, langattomiin verkkokäyttöisiin I/O -moduuleihin tai infiNET EX®-verkon langattomiin yhdyskäytäviin (kaikki myydään erikseen).
Crestron Fusion -huoneseuranta ja -varaus
Crestron Fusion tarjoaa integroidun alustan älykkäiden rakennusten luomiseksi, jotka säästävät energiaa ja parantavat työntekijöiden tuottavuutta. Osana kokonaisvaltaista hallittua verkkoa yrityksessä, yliopistokampuksella, kongressikeskuksessa tai muussa laitoksessa, CP4N toimii yhdessä Crestron Fusionin kanssa mahdollistaen huoneiden ja teknologian etävarauksen, seurannan ja ohjauksen keskitetystä tukiasemasta tai mobiilisovelluksesta.

XiO Cloud -määrittely ja hallinta
4-Series-ohjausjärjestelmät hyödyntävät XiO Cloud -palveluiden voimaa ja joustavuutta, mahdollistaen Crestron-laitteiden etäkäyttöönoton, seurannan ja hallinnan koko yritysverkon laajuisesti. XiO Cloudin avulla voidaan määrittää ja ladata ohjelmia ohjausjärjestelmään ennen sen vastaanottamista, jolloin ohjausjärjestelmä on täysin toiminnallinen heti, kun se liitetään verkkoon.

Parannettu yritystason turvallisuus
CP4N on yritystason ohjainprosessori, joka voidaan ottaa käyttöön sadoissa tiloissa ja asettaa helposti verkkoselaimen, Crestron Toolbox™ -ohjelmiston tai XiO Cloudin avulla. Se käyttää standardeja verkon turvallisuusprotokollia, kuten 802.1X-verkkoyhteyden valvontaa, Active Directory® -palvelun tunnistusta, SSH
, TLS:ää ja HTTPS:ää varmistaakseen luotettavuuden ja yhteensopivuuden organisaation IT-käytäntöjen kanssa.

SNMP V3 -tuki
Sisäänrakennettu SNMP V3 -tuki mahdollistaa integraation kolmannen osapuolen IT-hallintaohjelmistojen kanssa, jolloin verkkohallinnoijat voivat hallita ja ohjata Crestron-järjestelmiä verkossa IT-ystävällisessä muodossa.

BACnet-tuki
Natiivi tuki BACnet-viestintäprotokollalle tarjoaa suoran liittymän kolmannen osapuolen rakennusten hallintajärjestelmiin Ethernetin kautta, mikä yksinkertaistaa integrointia HVAC-, turva- ja muihin järjestelmiin.

Apple HomeKit -integraatio
CP4N tukee integraatiota Apple® HomeKit® -teknologian järjestelmän kanssa. Kun CP4N on pariliitetty HomeKit-järjestelmään SIMPL-ohjelmoinnin kautta, Crestron TSR-310
ä voidaan ohjata tuettuja Apple-laitteita.

Avainominaisuudet

4‑Series™ -ohjausjärjestelmä, jossa on 2 GB SDRAM- ja 8 GB flash-muistia
Sulautettu 4‑Series-moniydinprosessori
iPhone®, iPad® ja Android™ -laitesovellusten tuki
XPanel-tietokone- ja verkkopohjainen ohjaus
Modulaarinen ohjelmointiarkkitehtuuri
Sisäänrakennetut IR/sarja-, COM-, I/O-, rele-, Cresnet®-verkko- ja gigabit Ethernet -ohjausportit
Eristetty ohjauksen aliverkko
Korkeanopeuksinen USB 2.0 -isäntäportti ja takapaneelin muistikorttipaikka
Crestron Fusion® -ohjelmiston huoneseuranta ja -varauksen tuki
XiO Cloud® -palveluiden käyttöönoton ja hallinnan tuki
Yritystason verkon turvallisuus ja tunnistus
SNMP V3 -etä-IT-hallinnan tuki
Natiivi BACnet-verkon/IP-tuki
Asentajan asennus ohjelmiston, verkkoselaimen tai pilven kautta
IPv6-valmius
Integroituu Apple® HomeKit® -teknologian kanssa
Räkkiasennettava