Crestron TS-1070-B-S AV-kosketusnäyttö

SKU: TS-1070-B-S

Tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, jossa on verkkoselaus, Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmistoteknologia, mukautettavat kuvakkeet, H.265/H.264-suoratoistovideo, Rava® SIP -intercom, Wi‑Fi-verkkoyhteys ja PoE+ (Power over Ethernet Plus) -verkkovirta. Sisäänrakennetut sovellukset tarjoavat huonevarauksen, konferenssitoiminnot ja kodinohjausmahdollisuudet.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TS‑1070 -sarja on tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, joka sopii sekä koti- että yrityskäyttöön. TS‑1070:ssa on 10,1 tuuman (257 mm) kapasitiivinen kosketusnäyttö, mukautettavat ohjauspainikkeet ja tuki Smart Graphics® -ohjelmistolle ja HTML5-pohjaisille käyttöliittymäprojekteille. PoE- ja Wi‑Fi®-verkkoyhteydet sekä moderni pöytämallinen muotoilu mahdollistavat kosketusnäytön sijoittamisen lähes minne tahansa.

Edistyksellinen kosketusnäytön hallinta
TS‑1070 tarjoaa tyylikkään ja tehokkaan käyttöliittymän kodin, neuvotteluhuoneen, luokkahuoneen tai komento- ja valvontakeskuksen teknologian hallintaan. Kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, joka on täysin mukautettavissa helppokäyttöisillä kapasitiivisilla ohjaimilla, aidolla palautteella ja reaaliaikaisella tilanäytöllä. Sisäänrakennettu lähestymisanturi herättää näytön ilman käyttäjän toimenpiteitä, ja automaattiset kirkkaudensäätimet varmistavat optimaalisen näkyvyyden erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Mukautettavat virtuaaliset painikkeet
TS‑1070:ssa on yleinen tilapalkki, jossa on virtuaalisia painikkeita nopeaan pääsyyn yleisiin kosketusnäytön toimintoihin. Kosketusnäyttö on esiasennettu virtuaalisilla painikkeilla, kuten Virta, Koti, Valot, Ylös, Alas ja Mikrofoni. Jokainen painike voidaan ohjelmoida Crestron-ohjausjärjestelmän kautta tarjoamaan mukautettuja toimintoja, ja käyttämättömät painikkeet voidaan piilottaa yksitellen. Yleinen tilapalkki voidaan laajentaa tai piilottaa yksinkertaisilla pyyhkäisyeleillä kosketusnäytön näytöllä.

Dynaamiset käyttöliittymät
TS‑1070 tukee Crestron HTML5 -käyttöliittymän ja Smart Graphics -teknologian avulla luotuja mukautettuja käyttöliittymiä, mikä antaa suurempaa joustavuutta UI-kehittäjille ja ohjelmoijille.

Crestron HTML5 -käyttöliittymä mahdollistaa käyttöliittymäsuunnittelijoiden kehittää rikkaita, etupään käyttöliittymiä, jotka ovat tehokkaampia ja uudelleenkäytettäviä nykyaikaisia verkkomenetelmiä hyödyntäen. Crestron HTML5 -käyttöliittymäkehitystyökalut yksinkertaistavat standardeihin web-teknologioihin perustuvien käyttöliittymien luomista.
Smart Graphics mahdollistaa ohjelmoijien integroivan sujuvat eleohjatut ohjaimet, animoidun palautteen, rikkaan metadatan, upotetut sovellukset ja widgetit sekä täysimittaisen videon käyttöliittymiinsä. Smart Graphics tarjoaa dynaamisia ominaisuuksia, kuten graafiset painikkeet ja liukusäätimet, listat ja työkalupalkit, vedä ja pudota -objektit, kojelaudan widgetit, näytönsäästäjät ja mukautettavat teemat.

Puheentunnistus
Sisäänrakennetun puheentunnistuksen avulla TS‑1070:lle voidaan antaa puhuttuja komentoja, kuten laitteiden käynnistäminen tai sammuttaminen, tietyn mediasoittimen valitseminen ja toistaminen, kanavan vaihtaminen, valaistustilan valinta, ikkunaverhojen laskeminen, ovien lukitseminen, hälytysjärjestelmän aktivointi tai salasanan syöttäminen. Riittää, että sanotaan komento, ja Crestron hoitaa loput.

Suoratoistovideo
TS‑1070 tukee natiivisti H.265-, H.264- ja MJPEG-formaatteja, mikä mahdollistaa IP-kameran, suoratoistokooderin (Crestron DM‑TXRX‑100‑STR tai vastaava) tai DigitalMedia™-kytkimen suoratoistovideon näyttämisen. Video toimitetaan kosketusnäyttöön Ethernetin kautta, mikä eliminoi tarpeen ylimääräisille videokaapeloinneille.

Rava SIP Intercom
Rava SIP Intercom -teknologia mahdollistaa hands-free VoIP-viestinnän muiden Rava-yhteensopivien kosketusnäyttöjen ja oviasemien kanssa. Rava toimii Ethernetin yli, tukien kaksisuuntaista intercomia ja puheluita ilman erityistä kaapelointia. VoIP-puhelinmahdollisuus on myös mahdollista integroitumalla SIP-yhteensopivaan IP-puhelinjärjestelmään tai SIP-palvelimeen, mikä mahdollistaa hands-free-puhelut nopean valinnan, soittajan tunnistuksen, mukautettujen soittoäänien ja muiden parannusten kanssa. Sisäänrakennettu kaikuvaimennus mahdollistaa täysdupleksin suorituskyvyn selkeään ja saumattomaan ääniyhteyteen integroidun mikrofonin ja kaiuttimien avulla.

Sonos-sovellus
Sonos ja Crestron ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen tehokkaan koko talon musiikkikokemuksen. Minkä tahansa talon kosketusnäytön kautta voit selata kappaleita, artisteja tai soittolistoja Sonosin tarjoamien palveluiden avulla ja toistaa niitä välittömästi missä tahansa huoneessa käyttämällä Sonos®-langattomia kaiuttimia tai Crestron Sonnex® -monihuoneäänijärjestelmää. Sonos-sovellus toimii natiivisti TS‑1070:ssa, mikä mahdollistaa Sonos-laitteiden parannetun hallinnan osana täydellistä Crestron-järjestelmää. Sovellus tarkistaa päivitykset joka yö, joten se on aina ajan tasalla, ja tuki Sonos S2 -sovellukselle on tarjolla.

Crestron Room Scheduling -sovellus
Osana täydellistä yrityksen huonevarausratkaisua TS‑1070 voidaan ottaa käyttöön varauspaneelina Crestron Room Scheduling -sovelluksen avulla. Crestron-varauspaneeli voidaan asentaa kokoushuoneen sisäänkäynnin yhteyteen ilmoittamaan huoneen saatavuudesta ja näyttämään sen päivän aikataulu. Halutessasi voit varata huoneen heti ad hoc -kokousta varten. CEN‑ODT‑C‑POE-läsnäoloanturi voidaan myös yhdistää kosketusnäyttöön, mikä mahdollistaa tilan käytön raportoinnin varausohjelmalle no-show-tilanteita ja varaamattomia huonekäyttöjä varten.

Crestron Scheduling App -sovellusta käyttäen TS‑1070 integroituu suoraan Crestron Fusion® -ohjelmiston, Microsoft Exchange Server® -ohjelmiston (Outlook®- ja Office 365® -ohjelmiston käyttäjille), Google Calendar™ -kalenterisovelluksen (mukaan lukien G Suite™ -ohjelmiston), CollegeNET® 25Live® -varausohjelmiston tai Ad Astra™ -ohjelmiston kanssa. IBM® Notes® -ohjelmistoa tuetaan myös Crestron Fusion -paikallispalvelimen kautta.

Kolmannen osapuolen varausohjelmat
TS‑1070 tukee myös erilaisia kolmannen osapuolen varausohjelmistoja. Uudet palveluntarjoajat ovat saatavilla laiteohjelmistopäivityksillä. Valitsetpa minkä palveluntarjoajan tahansa, käyttöönotto on yhtä yksinkertaista kuin kosketusnäytön yhdistäminen verkkoon ja sovelluksen valitseminen web-pohjaisesta asetusvalikosta tai sisäänrakennetuista asetusnäytöistä. Valittu sovellus ladataan pilvestä ja asennetaan kosketusnäyttöön ilman ohjelmointia tai ohjausjärjestelmää.

Zoom Rooms -sovellus
Zoom Rooms™ -kokousohjaussovellus mahdollistaa TS‑1070:n käytön kosketusnäyttöohjauspaneelina Zoom Rooms -ohjelmistopohjaiseen kokous- ja yhteistyöratkaisuun. TS‑1070 tarjoaa paremman vaihtoehdon kuluttajatabletille, tarjoten luotettavamman ja turvallisemman alustan.

Keskeiset ominaisuudet

 • Seuraavan sukupolven Crestron® pöytämallinen kosketusnäyttö
 • 10,1 tuuman (257 mm) laajakuvan aktiivimatriisivärinäyttö ja 1920 x 1200 WUXGA-näytön tarkkuus
 • Kapasitiivinen kosketusnäyttö
 • Mukautettavat virtuaaliset ohjauspainikkeet
 • Tukee Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmiston mukautettuja käyttäjäprojekteja
 • Sisäänrakennettu Rava® SIP -intercom
 • Sisäänrakennetut kaiuttimet ja mikrofoni
 • H.265-, H.264- tai MJPEG-suoratoistovideon näyttö
 • Natiivisovellukset Crestron Home® OS:lle, Sonos®-kotiaudiojärjestelmän ohjaukselle, Zoom Rooms™ -konferenssiohjaukselle, Microsoft Teams® -verkkokokousratkaisulle ja erilaisille huonevarauspalveluille
 • Sisäänrakennettu Bluetooth®-yhteysmajakka
 • Sisäänrakennettu verkkoselain
 • Yhden johdon Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virransyötöllä
 • Wi‑Fi®-verkkoyhteys
 • USB 2.0 -portti huoneen varaustilalisälaitteille
 • Yritystason tietoturva ja todennus
 • Verkko-, pilvi- tai laitepohjainen konfigurointi