Crestron TS-1070-GV-B-S AV-kosketusnäyttö

SKU: TS-1070-GV-B-S

10,1 tuuman pöytämallinen kosketusnäyttö, viranomais versio, musta sileä. Tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, jossa on verkkoselaus, Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmistoteknologia, mukautettavat kuvakkeet, H.265/H.264-suoratoistovideo ja PoE+ (Power over Ethernet Plus) -verkkovirta. Sisäänrakennetut sovellukset tarjoavat huonevarauksen, konferenssitoiminnot ja kodinohjausmahdollisuudet.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TS-1070-GV -sarja on tyylikäs ja monipuolinen pöytämallinen kosketusnäyttö, joka sopii sekä koti- että yrityskäyttöön. TS-1070-GV:ssä on 10,1 tuuman (257 mm) kapasitiivinen kosketusnäyttö, mukautettavat ohjauspainikkeet sekä tuki Smart Graphics® -ohjelmistolle ja HTML5-pohjaisille mukautetuille käyttöliittymäprojekteille. PoE-yhteys ja moderni pöytämallinen muotoilu mahdollistavat kosketusnäytön sijoittamisen lähes mihin tahansa.

HUOM: TS-1070-GV -sarja on muokattu versio TS-1070-sarjasta, josta on poistettu mikrofoni, Bluetooth®-yhteysmajakka ja Wi-Fi®-verkkoyhteys, jotta se täyttää hallituksen sovellusten vaatimukset, jotka edellyttävät lisää yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Edistyksellinen kosketusnäytön ohjaus
TS-1070-GV tarjoaa tyylikkään ja tehokkaan käyttöliittymän kodin, kokoushuoneen, luokkahuoneen tai komentokeskuksen teknologian ohjaamiseen. Kosketusnäyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän, joka on täysin mukautettavissa helppokäyttöisillä kapasitiivisilla ohjaimilla, aidolla palautteella ja reaaliaikaisella tilanäytöllä. Sisäänrakennettu lähestymisanturi herättää näytön ilman käyttäjän vuorovaikutusta, ja automaattiset kirkkaudensäädöt takaavat optimaalisen näkyvyyden erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Mukautettavat virtuaaliset painikkeet
TS-1070-GV:ssä on universaali tilapalkki, joka on täytetty virtuaalisilla painikkeilla, joilla pääsee nopeasti käsiksi yleisiin kosketusnäytön toimintoihin. Kosketusnäyttö on esikonfiguroitu virtuaalisilla painikkeilla Power, Home, Lights, Up ja Down. Jokainen painike voidaan ohjelmoida Crestron-ohjausjärjestelmän kautta tarjoamaan mukautettua toiminnallisuutta, ja käyttämättömät painikkeet voidaan piilottaa erikseen. Universaali tilapalkki laajennetaan tai piilotetaan yksinkertaisilla pyyhkäisyeleillä kosketusnäytössä.

Dynaamiset käyttöliittymät
TS-1070-GV tukee mukautettuja käyttöliittymiä, jotka on luotu Crestron HTML5 User Interface ja Smart Graphics -teknologioilla, mikä tarjoaa suurempaa joustavuutta käyttöliittymän kehittäjille ja ohjelmoijille.

Crestron HTML5 User Interface mahdollistaa käyttöliittymäsuunnittelijoiden kehittää rikkaita, uudelleenkäytettäviä käyttöliittymiä käyttäen moderneja verkkotekniikoita. Crestron HTML5 User Interface -kehitystyökalut yksinkertaistavat käyttöliittymien luomista tavanomaisilla verkkotekniikoilla.

Smart Graphics mahdollistaa ohjelmoijien integroimisen sujuvat eleohjatut ohjaimet, animoidut palautteet, rikkaat metatiedot, upotetut sovellukset ja widgetit sekä täysliikkeisen videon käyttöliittymiinsä. Smart Graphics tarjoaa dynaamisia ominaisuuksia, kuten graafisia painikkeita ja liukusäätimiä, listoja ja työkaluja, vedä ja pudota -objekteja, kojelaudan widgetejä, näytönsäästäjiä ja mukautettavia teemoja.

Suoratoistovideo
TS-1070-GV tukee natiivisti H.265-, H.264- ja MJPEG-muotoja, mikä mahdollistaa suoratoistovideon näyttämisen IP-kamerasta, suoratoistokooderista (Crestron DM-TXRX-100-STR tai vastaava) tai DigitalMedia™-kytkimestä. Video toimitetaan kosketusnäyttöön Ethernetin kautta, mikä poistaa tarpeen lisävideokaapeloinnille.

Sonos-sovellus
Sonos ja Crestron ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen tehokkaan koko talon musiikkikokemuksen. Mistään talon kosketusnäytöstä voi selata kappaleita, artisteja tai soittolistoja käyttäen kaikkia Sonosin tarjoamia palveluja ja toistaa niitä välittömästi missä tahansa huoneessa käyttäen Sonos®-langattomia kaiuttimia tai Crestron Sonnex® -monihuoneaudiojärjestelmää. Sonos-sovellus toimii natiivisti TS-1070-GV:ssä, mikä mahdollistaa Sonos-tuotteiden parannetun ohjauksen osana täydellistä Crestron-järjestelmää. Sovellus tarkistaa päivitykset joka yö, joten se on aina ajan tasalla, ja tuki Sonos S2 -sovellukselle on tarjolla.

Crestron Room Scheduling -sovellus
Osana täydellistä yrityksen huonevarausratkaisua TS-1070-GV voidaan ottaa käyttöön varauspaneelina Crestron Room Scheduling -sovelluksen kautta. Crestron-varauspaneeli voidaan asentaa kokoushuoneen sisäänkäynnille osoittamaan huoneen varaustilaa ja näyttämään päivän aikataulu. Halutessaan huone voidaan varata paikan päällä ad hoc -kokousta varten. CEN-ODT-C-POE-läsnäolotunnistin voidaan myös yhdistää kosketusnäyttöön, jolloin läsnäolotila ilmoitetaan välittömästi varausohjelmaan no-show-tapahtumien ja aikatauluttamattoman huoneen käytön yhteydessä.

Kun Crestron Scheduling -sovellus on käynnissä, TS-1070-GV integroituu suoraan Crestron Fusion® -ohjelmiston, Microsoft Exchange Server® -ohjelmiston (Outlook®- ja Office 365® -ohjelmiston käyttäjille), Google Calendar™ -kalenterisovelluksen (mukaan lukien G Suite™ -ohjelmisto), CollegeNET® 25Live® -varaussovelluksen tai Ad Astra™ -ohjelmiston kanssa. IBM® Notes® -ohjelmistoa tuetaan myös Crestron Fusion -paikallisella palvelimella.

Kolmannen osapuolen varausohjelmat
TS-1070-GV tukee myös erilaisia kolmannen osapuolen varausohjelmia. Uusia palveluntarjoajia lisätään laiteohjelmistopäivitysten kautta. Valitsetpa minkä tahansa palveluntarjoajan, asennus on yhtä helppoa kuin yhdistää kosketusnäyttö verkkoon ja valita sovellus verkkopohjaisesta asetusvalikosta tai sisäänrakennetuista asetusnäytöistä. Valittu sovellus ladataan pilvestä ja asennetaan kosketusnäyttöön ilman ohjelmointia tai ohjausjärjestelmää.

Zoom Rooms -sovellus
Zoom Rooms™ -konferenssiohjaussovellus mahdollistaa TS-1070-GV:n käytön kosketusnäyttöpaneelina Zoom Rooms -ohjelmistopohjaiseen konferenssi- ja yhteistyöratkaisuun. TS-1070-GV tarjoaa paremman vaihtoehdon kuluttajatabletille, tarjoten luotettavamman ja turvallisemman alustan. TS-1070-GV voidaan konfiguroida ajamaan Zoom Rooms -sovellusta yksinomaan tai mahdollistamaan vaihtamisen Zoom Rooms -sovelluksen ja kosketusnäytön ohjaustilan välillä. Jälkimmäinen vaihtoehto käytetään Zoom Rooms -konferenssin integroimiseksi suurempaan AV-järjestelmään samalla tarjoten kosketusnäytön ohjauksen molemmille.

HUOM: Zoomin ultraääniläheisyysignaalin tuki ulottuu keskimäärin 2,74 metriin TS-1070-GV kosketusnäytöstä käyttäjän laitteeseen. Kantama vaihtelee ympäristön melun, käyttäjän laitteen herkkyyden ja sen suunnan perusteella kosketusnäyttöön nähden.

Microsoft Teams -sovellus
Microsoft Teams® -verkkokokousratkaisu on Office 365® -ohjelmiston tiimityön keskus, joka sitouttaa ihmisiä viestinnän, VoIP-puheluiden, verkkokokousten, konferenssien, sisällönjakamisen ja yhteistyön kautta.

Pääominaisuudet
Seuraavan sukupolven Crestron®-pöytämallinen kosketusnäyttö
10,1 tuuman (257 mm) laajakuva-aktiivimatriisivärinäyttö ja 1920 x 1200 WUXGA-näyttöresoluutio
Kapasitiivinen kosketusnäyttö
Mukautettavat virtuaaliset ohjauspainikkeet
Tukee Crestron HTML5- ja Smart Graphics® -ohjelmistojen mukautettuja käyttäjäprojekteja
Sisäänrakennetut kaiuttimet
H.265-, H.264- tai MJPEG-suoratoistonäyttö
Sisäänrakennettu web-selailu
Yksijohtiminen Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virralla
USB 2.0 -portti huoneen saatavuustarvikkeille
Enterprise-grade-tason tietoturva ja tunnistautuminen
Verkko- tai laitepohjainen konfigurointi