Cisco Business 350 Series CBS350-16FP-2G verkkokytkin

SKU: CBS350-16FP-2G

Cisco Business 350 -sarjan kytkimet ovat kohtuuhintaisia hallittavia kytkimiä, jotka ovat pienen toimiston verkon kriittisiä rakennuspalikoita. Intuitiivinen kojelauta yksinkertaistaa verkon käyttöönottoa, ja kehittyneet ominaisuudet nopeuttavat digitaalista muutosta, kun taas läpäisevä tietoturva suojaa liiketoiminnan kannalta kriittisiä tapahtumia.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Cisco Business 350 -sarjan kytkimet tarjoavat ihanteellisen yhdistelmän edullisuutta ja ominaisuuksia pienille toimistoille ja auttavat sinua luomaan tehokkaamman ja paremmin verkottuneen työvoiman.
Cisco Business 350 -sarjan kytkimet ovat kiinteän kokoonpanon hallittuja Ethernet-kytkimiä. Kaikki Cisco Business 350 -sarjan kytkimet tukevat kehittyneitä tietoturvan hallintaominaisuuksia ja verkko-ominaisuuksia, joita tarvitset tukeaksesi yritysluokan data-, ääni-, tietoturva- ja langattomia tekniikoita. Samalla nämä kytkimet on helppo ottaa käyttöön ja määrittää, joten voit hyödyntää yrityksesi tarvitsemia hallittuja verkkopalveluja.

Tuoteominaisuudet
Hallinnan ja käyttöönoton helppous
Cisco Business 350 -sarjan kytkimet on suunniteltu siten, että kaupallisten asiakkaiden tai heitä palvelevien kumppaneiden on helppo käyttää ja hallita niitä.
Korkea luotettavuus ja häiriönsietokyky
Kasvavassa yrityksessä, jossa saatavuus 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa on kriittisen tärkeää, on varmistettava liiketoiminnan jatkuvuus ja se, että työntekijät voivat aina käyttää tarvitsemiaan tietoja ja resursseja. Cisco Business 350 -sarjan kytkimet tukevat kaksoiskuvia, joten voit suorittaa ohjelmistopäivityksiä ilman, että sinun tarvitsee ottaa verkko pois käytöstä tai huolehtia siitä, että verkko ei toimi päivityksen aikana.
Vahva tietoturva
Cisco Business 350 -sarjan kytkimet tarjoavat edistykselliset tietoturvaominaisuudet, joita tarvitset yritystietojesi suojaamiseen ja luvattomien käyttäjien pitämiseen poissa verkosta.
Power over Ethernet
Cisco Business 350 -sarjan kytkimissä on useita Power over Ethernet (PoE) -portteja. Tämä ominaisuus yksinkertaistaa edistyksellisen teknologian käyttöönottoja, kuten IP-puhelinliikennettä, langattomuutta ja IP-valvontaa, sillä sen avulla voit liittää ja syöttää virtaa verkon päätelaitteisiin yhden Ethernet-kaapelin kautta. Kun IP-puhelimille tai langattomille tukiasemille ei tarvitse asentaa erillisiä virtalähteitä, voit hyödyntää kehittyneitä viestintätekniikoita nopeammin ja edullisemmin.
Verkonlaajuinen automaattinen ääni käyttöönotto
Cisco Discovery Protocol, Link Layer Discovery Protocol-Media Endpoint Discovery (LLDP-MED), Auto Smartports ja Voice Services Discovery Protocol (tai VSDP, ainutlaatuinen Cisco-protokolla) -yhdistelmän avulla asiakkaat voivat ottaa käyttöön päästä päähän ulottuvan puheverkon dynaamisesti. Verkon kytkimet konvergoituvat automaattisesti yhden puheen virtuaalisen lähiverkon (VLAN) ja QoS-parametrien (Quality of Service) ympärille ja levittävät ne sitten porttien puhelimiin, joissa ne havaitaan. Esimerkiksi automaattisten puhe-VLAN-ominaisuuksien ansiosta voit liittää minkä tahansa IP-puhelimen (myös kolmannen osapuolen puhelimet) IP-puhelinverkkoon ja saada välittömästi valintaäänen. Kytkin määrittää laitteelle automaattisesti oikeat VLAN- ja QoS-parametrit ääniliikenteen priorisoimiseksi.
IPv6-tuki
IP-osoitejärjestelmän kehittyessä kasvavan verkkolaitteiden määrän myötä Cisco Business 350 -sarjan kytkimet voivat tukea siirtymistä seuraavan sukupolven verkkoihin. Nämä kytkimet tukevat edelleen edellisen sukupolven IPv4:ää, joten voit siirtyä IPv6-standardiin omaan tahtiisi ja auttaa varmistamaan, että nykyinen verkko tukee liiketoimintasovelluksiasi myös tulevaisuudessa.
Kehittynyt Layer 3 -liikenteen hallinta
Cisco Business 350 -sarjan kytkimet mahdollistavat edistyneemmät liikenteenhallintaominaisuudet, jotka auttavat kasvavia yrityksiä organisoimaan verkkonsa tehokkaammin ja tehokkaammin. Kytkimet tarjoavat esimerkiksi staattisen LAN Layer 3 -reitityksen, jonka avulla voit segmentoida verkkoasi työryhmiin ja kommunikoida VLANien välillä heikentämättä sovellusten suorituskykyä. Näiden ominaisuuksien avulla voit tehostaa verkkoasi siirtämällä sisäisen liikenteen käsittelytehtäviä reitittimeltäsi ja antamalla sen hallita ensisijaisesti ulkoista liikennettä ja tietoturvaa.
Kompakti rakenne
Cisco Business 350 -sarjan kytkimien tyylikäs ja kompakti muotoilu tarjoaa lisää joustavuutta käyttöönotossa, mukaan lukien asennus kaapin ulkopuolelle, kuten vähittäismyymälöihin, avokonttoreihin ja luokkahuoneisiin, ympäristöä häiritsemättä.
Tehotehokkuus
Cisco Business 350 -sarjan kytkimissä on integroitu useita virransäästöominaisuuksia. Nämä kytkimet on suunniteltu säästämään energiaa optimoimalla virrankäyttöä, mikä auttaa suojelemaan ympäristöä ja vähentämään energiakustannuksia. Ne tarjoavat ympäristöystävällisen verkkoratkaisun suorituskyvystä tinkimättä.

Tuotetiedot
Tuotekuvaus Cisco Business 350 Series CBS350-16FP-2G – kytkin – 16 porttia – Hallinnoitu – telineeseen asennettava
Laitteen tyyppi Kytkin – 16 porttia – L3 – Hallinnoitu
Kotelon tyyppi Telineeseen asennettava
Alatyyppi Gigabit Ethernet
Portit 16 x 10/100/1000 (PoE+) + 2 x Gigabit SFP
Power Over Ethernet (PoE) PoE+
PoE-budjetti 240 W
Suoritusteho Kytkemiskapasiteetti:36 Gbps ¦ Forwarding performance (64-byte packet size):26.78 Mpps
Kapasiteetti Linkin yhdistämisryhmät:8 ¦ Tuetut VLAN-verkot:4094 ¦ Välimuistin kapasiteetti (Mt):1,5 Mt
MAC osoitetaulukon koko (Address Table Size) 16 000 syöttöä
Jumbo-kehystuki 2KB
Reititysprotokolla IGMP, policy-based routing (PBR), CIDR
Kaukohallintaprotokolla SNMP 1, RMON, SNMP 3, SNMP 2c, SSH, SSH-2, ICMP
Ominaisuudet DHCP-tuki, ARP-tuki, VLAN-tuki, DoS hyökkäyksen esto, STP-tuki, MSTP-tuki, DHCP snooping, ACL-tuki, QoS, RADIUS-tuki, DHCP-palvelin, DAI, PVST+, STP Root Guard, UDLD, Rapid PVST+, ei tuuletinta, MVR, GVRP, ToS, Storm Control, IP source guard, BPDU, Voice VLAN, SCT, LLDP-MED, IPMB, SSD, Private VLAN, ISATAP-tunnelituki, STP loop guard, WRR, TPID
Yhteensopivuusstandardit IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3z, IEEE 802.1D, IEEE 802.1Q, IEEE 802.3ab, IEEE 802.1p, IEEE 802.3af, IEEE 802.3x, IEEE 802.3ad (LACP), IEEE 802.1w, IEEE 802.1x, IEEE 802.3ae, IEEE 802.1s, IEEE 802.1ab (LLDP), IEEE 802.3an, IEEE 802.3at, IEEE 802.3az
Virransyöttö AC 120/230 V (50/60 Hz)
Ulkomitat (PxSxK) 26.8 cm x 30.8 cm x 4.4 cm
Paino 2.49 kg
Lokalisointi Arabiemiirikuntien liitto, Indonesia, Israel, Etelä-Afrikka, Vietnam, Ukraina, Egypti, Thaimaa, Filippiinit, Korea, Venäjä, Eurooppa, Turkki
Valmistajan takuu Rajoitettu elinaikainen takuu