Näytön onsite asennus 37-55″ pääkaupunkiseutu

SKU: 55-AV-asennus-1

AV-asennus onsite palveluna. Tilaa näytön asennus kaupastamme tai pyydä tarjous suuremmasta AV-asennuskokonaisuudesta! Verkostomme toimii lähes koko Suomessa.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Palvelussamme AV-yhteistyökumppanimme tai omat AV-asentajamme asentavat näytön sovittuna ajankohtana ja paikassa. Asennuksen yhteydessä näyttö puretaan laatikoistaan, ja pakkausmateriaalit lajitellaan asiakkaan ohjeiden mukaisesti. Näyttö kiinnitetään seinätelineeseen* ja tarvittaessa teline myös kootaan ja asennetaan. Näyttö kytketään valmiiseen pistorasiaan ja verkkoon (LAN/WLAN) mukana tulevilla kaapeleilla, ja kaapelit asetellaan siististi kouruihin tai AV-asennuksiin tarkoitettuihin suojasukkiin**. Asennuksen aikana näyttö voidaan myös merkitä asiakkaan toimittamilla tarroilla. Lopuksi laitteen toiminta testataan, tulokset dokumentoidaan ja loppukäyttäjälle annetaan lyhyt käytönopastus.

AV-asennuspalvelun sisältö:

Projektointi
Asennusajan sopiminen asiakkaan kanssa
Näytön purkaminen kuljetuspakkauksesta
Näytön ja mahdollisen seinätelineen asennus asiakkaan osoittamaan paikkaan*
Laitteiden ja kaapeleiden kytkentä infonäyttöön
Kaapeleiden kourutus tai sukitus**
Verkkoyhteyden (LAN/WLAN) varmistaminen
Laitteen toiminnan tarkistaminen
Näytön merkitseminen asiakkaan toimittamilla tarroilla (jos saatavilla)
Itselleluovutusdokumentin täyttö (laitteiden sarjanumerot, testaus ja valokuvat)
Käyttöönotto ja käytönopastus lyhyesti

AV-asennuksissa on tärkeää, että asennuspaikat kartoitetaan etukäteen ja esitiedot toimitetaan AV-Lanille. Kattavien esitietojen avulla varmistetaan, että asennustyö sujuu ongelmitta ja vältytään yllätyksiltä paikan päällä. Lisäksi on varmistettava, että asiantuntijoilla on pääsy asennuskohteisiin, asennuskohteet ovat asianmukaiset*** ja laitteet tarvikkeineen ovat valmiina ennen sovittua asennusaikaa.

Onsite-asennuspalveluihin sisältyy matkakulut AV-lanin toimipisteestä asennuskohteeseen (20km säteellä) ja takaisin, tai asiantuntijan sijainnista asennuskohteeseen (mikäli asiantuntijan sijainti on lähempänä asennuskohdetta) ja takaisin lähimpään toimipisteeseen tai seuraavaan kohteeseen. Mikäli asennuskohteessa ei ole ilmaista pysäköintiä, AV-asentajan pysäköintimaksut veloitetaan. Matkakulut löytyvät tuotekortin yhteensopivista tuotteista.

Mikäli asennuspalvelua ei voida suorittaa sovittuna ajankohtana asentajista riippumattomista syistä, pidätämme oikeuden laskuttaa tilatun asennuspalvelun matkakuluineen. Myös mahdolliset lisäkäynnit asennuskohteessa veloitetaan.

*Max. asennuskorkeus 2 metriä lattiatasosta näytön yläreunaan. Tätä korkeammalle suoritettavat asennukset vaativat henkilönostimen, jonka vuokraamisesta, noudosta ja palautuksesta veloitetaan lisämaksu.
**Kaapelien kourutus tai sukitus asiakkaan hankkimiin valmiisiin kouruihin/sukkiin. Palveluntoimittaja voi hankkia kourumateriaalit tai sukat lisäpalveluna, jolloin veloitetaan pituuden mukainen lisätarvikemaksu ja näiden AV-asennuksien mukainen korvaus.
***Asennuspaikassa tulee olla tarvittavat sähköliitännät ja muut kaapeloinnit valmiina ilman uusia sähköasennustöitä tai jatkojohtoja. Asennuspaikassa tulee olla myös toimiva valaistus. Seinäkiinnityksissä asennuspaikan materiaalien on oltava kestäviä asennettavan laitteen ulkomitat ja paino huomioiden. Asennuskorkeudet eivät saa ylittää määriteltyjä maksimikorkeuksia, paitsi jos tästä on erikseen sovittu ja asennuspaikalla on tarvittavat asianmukaiset laitteet ja välineet työturvallisuuden varmistamiseksi, kuten henkilönostin, jonka vuokrakulut veloitetaan asennuslaskutuksen yhteydessä.

HUOM! Tässä palvelutuotteessa (yksi AV-asentaja). Kysy myös kattavasta vuosihuollostamme, jolloin av-järjestelmät pysyvät ajantasalla.