GENELEC 4020C KOMPAKTI AKTIIVIKAIUTIN

SKU: 4020C

Pienikokoisessa ja tyylikkäässä Genelec 4020C -aktiivikaiuttimessa on sama ensiluokkainen muotoilu kuin Genelec 8000 -sarjan tarkkailukaiuttimissa.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Genelec 4020C on pienikokoinen ja huomaamaton kaiutin, joka yllättää suorituskyvyllään ja viehättävällä muotoilullaan.

Genelecin 4000-sarjan aktiiviset asennuskaiuttimet ovat kompakteja ja tehokkaita kaksitiekaiuttimia. Ne on suunniteltu sisäkäyttöön kaupallisiin ja ammattimaisiin AV-asennuksiin. Kaikissa malleissa on integroitu elektroniikka, johon sisältyy aktiiviset jakosuotimet, yliohjauksen suojapiirit, sekä elementtikohtaiset tehovahvistimet.

120 värivaihtoehtoa! Alumiinista valmistettu, DCW™:llä ja suojaverkoilla varustettu MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure) kotelo. 100 mm:n (4″)
bassoelementti ja 19 mm:n (.75″) diskanttielementti. Balansoitu 10kOhm (Phoenix)-sisääntulo. Integroidut jakosuotimet ja
vahvistimet: 50W & 50W. Taajuusvastesäätimet takapaneelissa. Autostart-toiminto 3/8″ kierteet pohjassa lattiajalustaan
kiinnitystä varten. Takapaneelissa integroidut M6 kierteet kiinnikkeitä varten. Pakkaus sisältää kiinteän seinätelineen.
Nettopaino 3,1kg. Pakkaussisältö: asennuskaiutin, 3-napainen ruuviterminaali, virtajohto 1,8 m, seinäkiinnike, ruuvisetti,
käyttöohje.

4020C-aktiivikaiuttimessa on laadukkaat kaiutinelementit, elementtikohtaiset tehovahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja yliohjauksen suojapiiri. 4020C on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa. Siinä on Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS) -toiminto, joka kytkee kaiuttimen automaattisesti valmiustilaan, kun toisto on päättynyt. ISS-toiminto on ErP 2013 -direktiivin mukainen.

4020C on saatavana erikoistilauksesta RAL Classic-väreihin maalattuna. Nämä Genelecin tarjoamat 120 eri värivaihtoehtoa varmistavat kaiuttimien yhteensopivuuden lähes minkä tahansa sisustustyylin tai väriteeman kanssa.