Crestron TSS-770-T-W-S-LB KIT huonevarausnäyttö

SKU: TSS-770-T-W-S-LB KIT

7 tuuman huonevarausnäyttö Microsoft Teams® -ohjelmistolle, valkoinen sileä, sisältää yhden TSW-770-LB-W-S valopalkin. Tyylikäs ja monipuolinen seinään asennettava kosketusnäyttö, joka on suunniteltu erityisesti Microsoft Teams® Panels -aikatauluohjelmaa varten. Asennus on nopeaa ja helppoa yksinkertaisella selainpohjaisella konfiguroinnilla ja pilvipohjaisella hallinnalla, eikä se vaadi ohjausjärjestelmää tai ohjelmointia.  

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TSS-770 -sarjan kosketusnäytöt on suunniteltu tehostamaan ja yksinkertaistamaan huonevarausta yrityksessä. TSS-770 asennetaan lähelle kokoushuonetta tai yhteistyötilaa tarjoten selkeän ilmoituksen sen saatavuudesta ja aikatauluista ja integroituen saumattomasti Microsoft Teams® Panels -aikatauluohjelmaan.

TSS-770-T-LB KIT sisältää yhden TSW‑770‑LB-sarjan huoneen saatavuuden valopalkin kosketusnäytön kanssa, tarjoten täydellisen huonevarausratkaisun suoraan paketista.

Microsoft Teams Panels
Alkuperäinen Microsoft Teams Panels -aikatauluohjelma auttaa maksimoimaan tuottavuuden ja hallitsemaan tilojen käyttöä kokoustiloissa Microsoft Teamsin avulla. Kosketusnäyttö voidaan konfiguroida käyttämään Microsoft Teamsin aikataulu­kalenteria, mikä mahdollistaa kokousten varaamisen Microsoft Teams -tilillä. Haluttaessa tila voidaan varata paikan päällä ad hoc -kokousta varten.

HUOM: Lisätietoja Microsoft Teams Panelsista löytyy osoitteesta https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/devices/teams-panels.

Suunniteltu yritystason aikataulusovelluksille
TSS-770 on suunniteltu vastaamaan yrityskonttorin, konferenssikeskuksen tai opetustoiminnan vaatimuksia. Sen 7 tuuman (178 mm) kapasitiivinen näyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän. Myös suurempi, 10,1 tuuman (257 mm) versio (TSS‑1070-sarja) on saatavilla.

Toiminnallinen: TSS-770 tarjoaa kompaktin yksikön aikataulusovelluksiin, joka kiinnitetään tavallisen sähkörasian tai -leikkauksen päälle. TSS-770 tarjoaa korkean nopeuden Ethernet- ja PoE/PoE+-yhteydet, tai jos Ethernetiin ei ole pääsyä, sen voi liittää verkkoon Wi-Fi®-yhteyden avulla paikallisen langattoman tukiaseman (WAP) kautta.
Monipuolinen: Crestron tarjoaa erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja TSS-770
kiinnittämiseksi kipsilevyyn, tiileen, lasiin, ikkunoihin ja muihin pintoihin. Valinnaisia valopalkki- ja käytäväkilpi-tarvikkeita on saatavilla, jotta tilojen saatavuuden tilan näkyvyyttä voidaan lisätä.
Luotettava: TSS-770 on suunniteltu pysyvään asennukseen ja luotettavaan 24/7 toimintaan kaupallisessa ympäristössä. Uusimpien ominaisuuksien varmistamiseksi TSS-770 tarkistaa sovelluspäivitykset yöllä ja lataa automaattisesti viimeisimmän version.
Turvallinen: TSS-770 käyttää yritystason verkkotekniikkaa, jossa on vahvat turvatoimet, kuten 802.1X-autentikointi, TLS-salaus, HTTPS-yhteys ja Active Directory® -palvelun integrointi. Nämä ominaisuudet suojaavat verkkoasi palvelun keskeytyksiltä ja haitallisilta tunkeutumisilta.
Hallittava: TSS-770
on pilvipohjainen asennus ja hallinta, mikä helpottaa kosketusnäytön konfigurointia, seurantaa ja päivityksiä verkossa. TSS-770 tukee myös SNMP
ä, joten sitä voidaan valvoa IT-ylläpitäjän toimesta.
Tilaindikaattorivaihtoehdot
TSS-770 tarjoaa kaksi korkean nopeuden USB 2.0 -porttia, joihin voidaan liittää Crestron-huonevaraustarvikkeita (myydään erikseen) kosketusnäyttöön, mikä tehostaa yrityksen huonevarausratkaisua.

HUOM: Kosketusnäyttö tukee vain yhden valopalkin tai tilan ilmaisinlisävarusteen käyttöä kerrallaan. Toisen USB-portin kautta voidaan liittää RFID-USB-kortinlukijalisävaruste.

Mukana toimitettu TSW-770-LB-sarjan valopalkki tarjoaa 180 asteen visuaalisen merkkivalon huoneen saatavuuden tilasta; valaisee vihreänä, jos tila on saatavilla, ja punaisena, kun se on varattu, mahdollisuudella mukautettuun värisekoitteluun ja ohjelmointiin.

Valinnaisia käytäväkilpi-tarvikkeita ovat SSW, SSW‑EL, SSC ja SSC‑EL -sarjan kaksipuoliset akryylisivukilvet, jotka voidaan räätälöidä huoneen nimen tai numeron kaiverrukseen. SIW‑100 tarjoaa matalaprofiilisen seinäkiinnityksen tilan ilmaisimelle.

Bluetooth Beacon
Sisäänrakennettu Bluetooth®-lähialueen havaitsemisbikka toimii Crestron Go -sovelluksen ja Crestron-sovelluksen kanssa, jotta voidaan määrittää, milloin mobiililaite on samassa tilassa kuin lähialueen havaitsemisbikka, ja lähettää signaali mobiilisovellukselle näyttääkseen automaattisesti oikeat ohjaus- ja tilatiedot tilalle.

Läheisyysanturi ja kirkkaudensäätimet
Crestronin TSS-770 on sisäänrakennettu läheisyysanturi, joka herättää näytön ilman käyttäjän vuorovaikutusta, ja automaattiset kirkkaudensäätimet varmistavat optimaalisen näkyvyyden vaihtelevissa valaistusolosuhteissa.

Power over Ethernet
PoE (Power over Ethernet) poistaa tarpeen paikalliselle virtalähteelle tai erillisille virtajohtimille. Crestronin PoE-kytkimet (CEN‑SW‑POE‑5 tai CEN‑SWPOE‑16, myydään erikseen) tarjoavat kokonaisvaltaisen verkkoratkaisun sisäänrakennetulla PoE
useille kosketusnäytöille. PoE-injektori (PWE‑4803RU, myydään erikseen) on myös saatavilla tukemaan yhtä kosketusnäyttöä.

HUOM: Lisätietoja ”Virta”-tiedoista löytyy ”Virta”-erittelyistä.

XiO Cloud -palvelu
TSS-770 on yhteensopiva XiO Cloud® -palvelun kanssa, joka tarjoaa etäprovision, seurannan ja hallinnan Crestron-laitteille yrityksessä tai koko asiakaskunnalle. Rakennettu Microsoftin® Azure®-ohjelmistopohjalle ja hyödyntäen Microsoftin Azure IoT Hub -tekniikkaa, XiO Cloud mahdollistaa asentajien ja IT-hallinnoijien tuhansien laitteiden samanaikaisen käyttöönoton ja hallinnan. Toisin kuin muut virtuaalikonepohjaiset pilvipalvelut, Azuren palvelut tarjoavat rajattoman skaalautuvuuden. Lisätietoja osoitteessa www.crestron.com/xiocloud.

Kiinnitysvaihtoehdot seinälle
Käyttämällä mukana toimitettua kiinnityskannaketta TSS-770 voidaan asentaa helposti 2- tai 3-osaiseen Yhdysvaltain sähkölaatikkoon tai 2-osaiseen eurooppalaiseen tai brittiläiseen sähkölaatikkoon. Mukana on myös turvalukitusvaihtoehto, joka estää kosketusnäytön luvattoman poiston.

Lisäksi on saatavana useita muita seinäkiinnitysvaihtoehtoja, kuten valinnainen TSW‑UMB‑70 -yhteinen kiinnityskannake, TSW‑UMB‑70‑PMK -ennakkorakennussarja ja TSW‑UMB‑70‑BBI -takalaatikko (myydään erikseen).

Valinnaiset kiinnitystarvikkeet
TSS-770 tukee useita valinnaisia kiinnitystarvikkeita (myydään erikseen), jotka mahdollistavat kosketusnäytön asentamisen kaikkiin mahdollisiin asennuksiin:

TSW-770‑MSMK monipintakiinnityssarja mahdollistaa TSS-770-kosketusnäytön kiinnittämisen suoraan lähes mille tahansa tasaiselle pinnalle, mikä on ihanteellista kokoustilan sisäänkäynnin aikataulu­sovelluksiin.
TSW-770/1070-MUMK mahdollistaa kosketusnäytön kiinnittämisen mullionin sisäpinnalle lasiseinään, ikkunaan tai väliseinään.
TSW‑770/1070‑RMB-1 ja TSW‑770/1070‑RMB‑2 -uudelleenkiinnityskannakkeet mahdollistavat uudelleenasennuksen vanhemman Crestron-kosketusnäytön (APAD, CT‑1000, LC‑1000, TPS‑4L, tai TPS‑2000L) tilalle ilman vanhan kiinnityshardwarin tai seinän paikkauksen purkamista.
Vaikka tämä ei ole tyypillistä useimmille aikataulusovelluksille, TSW‑570/770‑RMK‑1-räkkikiinnityssarjaa voidaan käyttää kosketusnäytön asentamiseen 19 tuuman räkkiin. Kun se on asennettu, kosketusnäyttö vie kolme räkki­telinepaikkaa.

Avainominaisuudet
Kosketusnäyttö on suunniteltu nimenomaisesti Microsoft Teams® Panels -aikataulusovelluksen käyttöön
Tarjoaa paremman ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kuluttajien tabletilaitteille
7 tuuman (178 mm) laajakuvainen kapasitiivinen kosketusnäyttö
Vakiomitoitettu Yhdysvaltojen, Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan sähkölaatikkoinstallaatio, johon on saatavilla lisää kiinnitysvaihtoehtoja
Yhden langan Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virtaa varten
Wi‑Fi®-verkkoyhteys
Dual USB 2.0 -porttia tilan saatavuusvarusteille
Yritystason tietoturva ja todennus
Valittavissa oleva valkoinen tai musta sileä viimeistely
Sisältää yhden TSW‑770‑LB -sarjan valopalkin