Crestron TSS-1070-T-B-S-LB-MNT KIT huonevarausnäyttö

SKU: TSS-1070-T-B-S-LB-MNT KIT

Crestron 10,1 tuuman huonevarausnäyttö Microsoft Teams® -ohjelmistolle, musta sileä, sisältää yhden TSW-1070-LB-B-S valopalkin ja yhden TSW‑770/1070‑MSMK‑ANG‑B‑S monipintakiinnityssarjan. Tyylikäs ja monipuolinen seinään asennettava kosketusnäyttö, joka on suunniteltu erityisesti Microsoft Teams® Panels -aikatauluohjelmaa varten. Integroituu suoraan myös muihin huonevarauspalveluihin. Asennus on nopeaa ja helppoa yksinkertaisella selainpohjaisella konfiguroinnilla ja pilvipohjaisella hallinnalla, eikä se vaadi ohjausjärjestelmää tai ohjelmointia.  

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® TSS-1070 -sarjan kosketusnäytöt on suunniteltu parantamaan ja yksinkertaistamaan huonevarausta yrityksissä. TSS-1070 asennetaan kokoushuoneen tai neuvottelutilan läheisyyteen, jotta sen saatavuus ja aikataulu näkyvät selkeästi, ja se integroituu saumattomasti Microsoft Teams® Panels -aikatauluohjelmaan.

Crestron TSS-770-T-LB-MNT KIT sisältää yhden TSW-1070-LB-sarjan huoneen saatavuuden valopalkin ja yhden TSW-770/1070-MSMK-ANG monipintakiinnityssarjan kosketusnäytön kanssa, tarjoten täydellisen huonevarausratkaisun suoraan paketista.

Microsoft Teams Panels Alkuperäinen Microsoft Teams Panels -aikatauluohjelma auttaa maksimoimaan tuottavuuden ja hallitsemaan kokoustilojen käyttöä Microsoft Teamsin kautta. Kosketusnäytön voi konfiguroida käyttämään Microsoft Teamsin aikataulukalenteria, jolloin käyttäjät voivat varata kokouksia Microsoft Teams -tilinsä kautta. Haluttaessa huoneen voi varata paikan päällä ad hoc -kokousta varten.

HUOM: Lisätietoja Microsoft Teams Panelsista löytyy osoitteesta docs.microsoft.com.

Suunniteltu yritysten aikataulusovelluksiin TSS-1070 on suunniteltu vastaamaan yritystoimistojen, konferenssikeskusten ja koulutusympäristöjen vaatimuksia. Sen 10,1 tuuman (257 mm) kapasitiivinen näyttö tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän. Myös pienempi 7 tuuman (178 mm) versio (TSS-770-sarja) on saatavilla.

Toiminnallinen: TSS-1070 tarjoaa kompaktin yksikön aikataulusovelluksiin, joka asennetaan vakiomallisen sähkörasian tai aukon päälle. TSS-1070 tarjoaa nopean Ethernet- ja PoE/PoE+-yhteyden, tai vaihtoehtoisesti se voidaan liittää verkkoon Wi-Fi®-yhteyden kautta paikallisen langattoman tukiaseman (WAP) avulla.

Monipuolinen: Crestron tarjoaa erilaisia asennusvaihtoehtoja TSS-1070 kiinnittämiseen kipsilevyyn, tiiliseinään, lasiin, tukirakenteisiin ja muihin pintoihin. Valinnaisia valopalkki- ja käytäväkylttejä on saatavilla lisäämään huoneen saatavuustilan näkyvyyttä. Luotettava: TSS-1070 on suunniteltu pysyvään asennukseen ja tarjoamaan luotettavaa 24/7-toimintaa kaupallisessa ympäristössä. Uusimpien ominaisuuksien varmistamiseksi TSS-1070 tarkistaa sovelluspäivitykset öisin ja lataa automaattisesti uusimman version. Turvallinen: TSS-1070 hyödyntää yritystason verkkoja, joissa on vahvat suojausominaisuudet, kuten 802.1X-todennus, TLS-salaus, HTTPS-yhteydet ja Active Directory® -palvelun integrointi. Nämä ominaisuudet suojaavat verkkoasi palvelukatkoksilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä.

Hallittava: TSS-1070 tukee pilvipohjaista käyttöönottoa ja hallintaa, mikä helpottaa kosketusnäytön konfigurointia, seurantaa ja päivittämistä verkossa. TSS-1070 tukee myös SNMP:tä, joten IT-ylläpitäjäsi voi valvoa sitä.

Tilaindikaattorivaihtoehdot TSS-1070 tarjoaa kaksi nopeaa USB 2.0 -porttia Crestron-huonevarauslisävarusteiden (myydään erikseen) liittämiseen kosketusnäyttöön, jotka parantavat yrityksen huonevarausratkaisua.

HUOM: Kosketusnäyttö tukee vain yhden valopalkin tai tilaindikaattorilisävarusteen käyttöä. RFID-USB-kortinlukijalisävarusteen voi liittää toiseen USB-porttiin.

Mukana tuleva TSW-1070-LB-sarjan valopalkki tarjoaa 180 asteen visuaalisen indikaation huoneen saatavuudesta, valaisten vihreänä, kun huone on vapaa ja punaisena, kun se on varattu, ja tarjoaa mahdollisuudet mukautettuun värisekoitukseen ja ohjelmointiin. Valinnaisissa SSW, SSW-EL, SSC ja SSC-EL -sarjan käytäväkylteissä on kaksipuolinen akryylikyltti, johon voi kaivertaa huoneen nimen tai numeron. SIW-100 tarjoaa matalaprofiilisen seinään kiinnitettävän tilaindikaattorin.

Bluetooth-majakkatoiminto Sisäänrakennettu Bluetooth®-läheisyysmajakka toimii Crestron Go Appin ja Crestron Appin kanssa tunnistaen, kun mobiililaite on huoneen läheisyydessä, ja lähettää mobiilisovellukseen automaattisesti sopivat huoneen hallinta- ja informaatiotiedot.

Läheisyysanturi ja kirkkaudensäätö TSS-1070

on sisäänrakennettu läheisyysanturi, joka herättää näytön ilman käyttäjän toimia, ja automaattiset kirkkaudensäätimet varmistavat optimaalisen näkyvyyden vaihtelevissa valaistusolosuhteissa.

Power over Ethernet PoE (Power over Ethernet) poistaa tarpeen paikalliselle virtalähteelle tai erillisille virtajohdoille. Crestron PoE -kytkimet (CEN-SW-POE-5 tai CEN-SWPOE-16, myydään erikseen) tarjoavat kattavan verkkoratkaisun, jossa on sisäänrakennettu PoE useille kosketusnäytöille. PoE Injector (PWE-4803RU, myydään erikseen) on myös saatavilla tukemaan yhtä kosketusnäyttöä.

HUOM: PoE+ vaaditaan, kun USB kautta liitetään valopalkki tai käytäväkyltti. Katso lisätietoja ”Power” -määrityksistä.

XiO Cloud -palvelu TSS-1070 on yhteensopiva XiO Cloud® -palvelun kanssa, joka mahdollistaa Crestron-laitteiden etäkäyttöönoton, valvonnan ja hallinnan yrityksessä tai koko asiakaskunnassa. Microsoft® Azure® -ohjelmistoalustalle rakennetun ja Microsoftin Azure IoT Hub -teknologiaa hyödyntävän XiO Cloudin avulla asentajat ja IT-päälliköt voivat ottaa käyttöön ja hallita tuhansia laitteita samanaikaisesti. Toisin kuin muut virtuaalikonepohjaiset pilviratkaisut, Azure-palvelut tarjoavat rajattoman skaalautuvuuden.

Seinäasennusvaihtoehdot Mukana toimitettavan kiinnikkeen avulla TSS-1070 on helppo asentaa 2-gang tai 3-gang US-sähkörasian tai 2-gang eurooppalaisen tai brittiläisen sähkörasian päälle. Mukana on myös turvalukitusvaihtoehto, joka estää kosketusnäytön luvattoman poistamisen.

Lisäseinäasennusvaihtoehtoja on saatavilla valinnaisella TSW-UMB-70 universaalilla asennuskiinnikkeellä, TSW-UMB-70-PMK esiasennussarjalla ja TSW-UMB-70-BBI takarasiakotelolla (myydään erikseen).

Valinnaiset asennustarvikkeet

TSW‑1070‑MSMK monipintakiinnityssarjan avulla TSS-1070 -kosketusnäyttö voidaan asentaa suoraan lähes mille tahansa tasaiselle pinnalle, mikä on ihanteellinen kokoustilan sisäänkäynnille huonevaraussovelluksia varten.
TSW-770/1070-MUMK mahdollistaa kosketusnäytön kiinnittämisen sisätilan lasiseinän, ikkunan tai väliseinän tukirakenteeseen.
TSW‑770/1070‑RMB-1, TSW‑770/1070‑RMB‑2 ja TSW‑1070‑RMB‑3 jälkiasennuskiinnikkeet mahdollistavat vanhemman Crestron-kosketusnäytön (APAD, CT‑1000, LC‑1000, TPS‑4L, TPS‑6L tai TPS‑2000L) korvaamisen ilman, että vanhoja asennustarvikkeita tarvitsee poistaa tai seinää korjata.
Vaikka se ei ole tyypillistä useimmissa aikataulusovelluksissa, TSW‑1070‑RMK‑2 räkki-asennussarjaa voidaan käyttää kosketusnäytön asentamiseen 19 tuuman räkkiin. Asennettuna kosketusnäyttö vie neljä räkkiyksikköä.
Keskeiset ominaisuudet

Kosketusnäyttö, joka on suunniteltu erityisesti Microsoft Teams® Panels -aikatauluohjelmaa varten
Tarjoaa erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kuluttajatablettilaitteille
10,1 tuuman (257 mm) laajakuva kapasitiivinen kosketusnäyttö
Vakiomallinen Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Euroopan sähkörasian asennus, lisäksi saatavilla on lisäkiinnitysvaihtoehtoja
Yksijohtoinen Ethernet-yhteys PoE- tai PoE+-virralla
Wi‑Fi®-verkkoyhteys
Kaksi USB 2.0 -porttia huoneen saatavuuslisävarusteille
Yritystason suojaus ja todennus
Saatavana valkoisena tai mustana sileänä viimeistelynä
Sisältää yhden TSW‑1070‑LB-sarjan valopalkin