Crestron DSP-1280 audioprosessori

SKU: DSP-1280

Crestron DSP-1280 audioprosessori. Crestron Avia™ 12×8 digitaalinen signaaliprosessori. Tehokas digitaalinen äänisignaaliprosessori, jossa on luokkansa paras äänentoisto, laaja mutta yksinkertainen konfiguroitavuus ja alkuperäinen Crestron-järjestelmäintegraatio.

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisätietoja
Kirjaudu sisään

Kuvaus

Crestron® Avia™ -perhe digitaalisissa signaaliprosessoreissa hyödyntää korkealaatuisimpia komponentteja ja audioalan kokeneiden insinöörien asiantuntemusta vallankumouksellisen äänenkäsittelyalustan tuottamiseksi, joka on helppo integroida ja konfiguroida. Siinä on kaikki ominaisuudet ja suorituskyky huippuäänijärjestelmien suunnittelijoiden vaatimat – täydennettynä intuitiivinen graafinen työtila, joka on suunniteltu inspiroimaan poikkeuksellisia tuloksia nopeasti.

Laadukkaan äänen tuottaminen missä tahansa kokoustilassa, esityspaikassa, oikeussalissa, urheilutilassa tai jumalanpalvelustalossa vaatii korkean suorituskyvyn ammattimaista äänisignaalin käsittelyä. Hyvän digitaalisen signaaliprosessorin (DSP) on tarjottava hienostunut käsittely, miksaus ja reititys kaikentyyppisille äänisignaaleille kattavalla ohjaus- ja säätösarjalla kunkin signaalin käyttäytymisen ja äänenlaadun hallitsemiseksi. Tähän asti DSP-tuotteet ovat olleet joko toiminnallisuudeltaan ja joustavuudeltaan rajallisia tai liian monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä toteuttaakseen taloudellisesti. Avian kanssa Crestron on ratkaissut kaikki nämä huolenaiheet.

Avia Audio Tool -ohjelmisto
Järjestelmän nopea konfigurointi ja säätö on käytössä Avia Audio Tool -ohjelmistolla. Sen puhdas, moderni käyttöliittymä tarjoaa työtilan, jossa navigointi on helppoa ja intuitiivista. Avia Audio Tool mahdollistaa asennuksen ja toiminnan suorituksen suorana USB- tai LAN-yhteyden kautta, tai ”virtuaaliset DSP:t” voidaan määrittää offline-tilassa ja ladata paikallisesti tai etänä.

Crestron Control® -integraatio [1]
Avia tarjoaa alkuperäisen Crestron-ohjausjärjestelmän integroinnin, joka vähentää huomattavasti ohjelmoinnin määrää. Se jopa eliminoi suuren osan kosketusnäytön käyttöliittymän suunnittelutyöstä sallimalla Avia Audio Toolin komponenttien valitsemisen ja viemisen Smart Graphics™ -tiedostona, joka sisältää käyttövalmiin SmartObject®-kosketusnäytön ohjaimia ja mittareita. Itse asiassa Avia tukee useiden painikkeiden ja liukusäätimien lisäksi jopa 32 reaaliaikaista VU-mittaria, jotka toimivat samanaikaisesti kosketusnäytöllä. Vähimmäisohjelmoinnin avulla järjestelmäintegraattori voi tarjota asiakkailleen räätälöidyn kosketusnäytön ohjausratkaisun, joka on räätälöity heidän tarpeisiinsa, ja siinä on mitä tahansa muutamasta valittavasta esiasetuksesta ja äänenvoimakkuuden säätimestä täydelliseen virtuaaliseen miksauspöytään.

Avainominaisuudet
Suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista ammattiäänen suorituskykyä nopeammalla ja helpommalla toteutuksella
Valmis lähtöön laatikosta ja laajasti konfiguroitavissa
Hybridikanavanauha-arkkitehtuuri
Mukautettavat tulot ja lähdöt
Kahdeksan sisäistä aux-bussia
Puhdas ja intuitiivinen ohjelmisto
Reaaliaikainen konfigurointi ja säätö
Työskentele offline-tilassa tai livenä Ethernetin tai USB:n kautta
Alkuperäinen Crestron-järjestelmäintegraatio nopeaan ohjelmointiin [1]
Laadukkaimmat muuntimet, esivahvistimet ja linjavahvistimet
Kaksitoista mikrofoni-/linjatuloa 66 dB:n vahvistusalueella
Kahdeksan +24 dB balansoitua linjalähtöä
Sisäinen yleisvirtalähde
Yksittäiseen tilaan asennettava 19″ teline

AV-Lan tarjoaa Crestron DSP-1280 audioprosessorin konfiguroituna, audiot säädettynä ja käyttöönottettuna. Pyydä tarjous!